Christchurch Pangiriman Kembang

Christchurch krasa bangga yen nduweni rong taman sing ngemot luwih saka 250 jinis mawar kang beda. Kutha iki uga papan ing ngendi kebon botani dumunung. Saperangan kembang ing Christchurch kalebu anggrek, lili lan iris. Pengunjung uga bisa nikmati semak-semak rhododendron kelir padhang nalika padha mekrok.

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 112.76

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Mugo-mugo Kasil
USD 97.72

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Setya
USD 126.29

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 156.36

Apik Banget

Lili lan mawar

Ramah
USD 126.29

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Ngedap-ngedapi
USD 90.20

Ngedap-ngedapi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 112.76

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 90.20

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Trisno Rahasia
USD 112.76

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Salam
USD 126.29

Salam

24 Mawar

Ngapusi
USD 90.20

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Enom
USD 90.20

Enom

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA