Manukau City Pangiriman Kembang

Manukau City yaiku bageyan Auckland nanging kutha iki duwe taman lan kebon dhewe. Daerah iki dumunung cedhak taman botani. Kembang nasional Selandia Baru, rhododendron dadi pemandangan umum ing taman. Kembang bakung, laurel lan serruria sawijine kembang liya sing kerep ditemokake thukul ing taman-taman kutha. Kembang favorit liyane kalebu dahlia, camelia lan aster gerbera.

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 109.49

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Mugo-mugo Kasil
USD 94.89

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Modern
USD 87.59

Modern

Gerbera, lili lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Setya
USD 122.63

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Mulyo
USD 151.82

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 87.59

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ramah
USD 122.63

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Kebecikan
USD 87.59

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Trisno Sing Murni
USD 157.66

Trisno Sing Murni

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mugo-mugo Kasil
USD 94.89

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Roso Anget
USD 109.49

Roso Anget

Lili lan mawar

Andhap Asor
USD 87.59

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA