Pangiriman kembang seger kang cepet in Senegal. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dakar lan 9 kuta ing Senegal

Buket Misuwur ing Senegal


Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Antusias

Antusias

Mawar

   
Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

   
Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

   
Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

   
Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

   
Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac