Pangiriman kembang seger kang cepet in Senegal. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dakar lan 10 kuta ing Senegal

Buket Misuwur ing Senegal


Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

   
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

   
Enom

Enom

Lili lan mawar

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

   
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Salam

Salam

24 Mawar

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek