Niš Pangiriman Kembang

Nis yaiku kutha katelu paling gedhe ing Serbia lan omah kanggo saperangan taman kembang. Kembang ungu nguwasani taman-taman amarga iki kelir nasional. Saperangan kembang sing bisa ditemokake ing Nis kalebu lilac, lavender lan tulip ungu peteng. Wit prem uga mekrok ing kelir ungu nalika mangsa semi.

Ayu
USD 91.00

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Mikirne Awake Dhewe
USD 91.00

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Kasombongan
USD 127.40

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Serenade
USD 141.26

Serenade

Anggrek

Trisno Marang Alam
USD 127.40

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Aku Nyekel Sliramu
USD 91.00

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Salam
USD 127.40

Salam

24 Mawar

Kaendahan Abadi
USD 91.00

Kaendahan Abadi

Mawar

Godha
USD 91.00

Godha

Mawar, lili lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mesem
USD 91.00

Mesem

Mawar

Agung
USD 127.40

Agung

12 Mawar lan lili

Aku Dhuwekmu
USD 101.40

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA