Novi Sad Pangiriman Kembang

Novi Sad yaiku kutha kaloro paling gedhe ing Serbia. Kutha iki omah kanggo Telaga Ledinci karo saperangan taman kembang sing apik tenan. Kembang kerep dikirim minangka kado ing Novi Sad lan saperangan sing populer kalebu tulip lan cosmos ungu. Semanggi hias kembang populer liyane ing kutha.

Ayu
USD 91.37

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Trisno Marang Alam
USD 127.91

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Aku Nyekel Sliramu
USD 91.37

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Salam
USD 127.91

Salam

24 Mawar

Godaan
USD 141.83

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Kaendahan Abadi
USD 91.37

Kaendahan Abadi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Misterius
USD 101.81

Misterius

12 Mawar

Modern
USD 91.37

Modern

Gerbera, lili lan aster

Mesem
USD 91.37

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Dhuwekmu
USD 101.81

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Nyenengake
USD 91.37

Nyenengake

Anyelir, mawar

Pangayoman
USD 141.83

Pangayoman

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA