Pangiriman kembang seger kang cepet in Sierra Leone. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Freetown lan 6 kuta ing Sierra Leone

Buket Misuwur ing Sierra Leone


Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

   
Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

   
Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

   
Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

   
Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

   
Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila