Pangiriman kembang seger kang cepet in Singapura. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Singapura lan 2 kuta ing Singapura

Festival Kembang Singapura (Singapore) dianakake saben taun ing Kutha Singapura (Singapore City) lan nampilake desain pemandangan kang unik lan inovatif, taman fantasi, pertunjukan anggrek Singapura (Singapore), lan Floral Windows to the World ing ngendi ana macem-macem taman lan tanduran saka sak donya dipamerke. Kembang nasional Singapura yaiku anggrek, nanging uga hibrida. Anggrek digawe kanggo munggahake kebanggaan nasional, lan anggrek sing gawe gumun iki wis sukses gawe bangga negara. "Vanda Miss Joaquim" jambon lan putih saiki uga dikenal minangka Anggrek Singapura, lan bisa ditemokake ing saindhenging ibu kutha, lan ing njero kuil utawa candhi. Dene menehi kembang minangka hadiah iku sawijine pakulinan sing populer lan ditampa, ana saperangan aturan tatakrama sing kudu diamati. Frangipani, (Plumaria) ora entuk diwenehake minangka hadiah, amarga kembang kasebut mung digunakake ing karangan kembang kepaten, lan kembang ora entuk diwenehake minangka hadiah marang karyawan utawa wong-wong saka kelas sing dianggep luwih ngisor. Mawar, anggrek lan krisan umume digunakake ing rangkaian kembang lan bisa gampang diwenehake minangka hadiah kanggo kanca-kanca, tuan omah, utawa wong kang ditresnani.

Buket Misuwur ing Singapura


Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

   
Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

   
Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

   
Serenade

Serenade

Anggrek

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

   


Tawaran Khusus: Nutup Janji

Informasi