Pangiriman kembang seger kang cepet in Siprus. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Nicosia lan 11 kuta ing Siprus

Siprus (Cyprus) diarani dadi papan kelairan Afrodit (Venus) lan kembang nasional negara iki padha ayune kaya dewi cinta kasebut. Cyclamen dipilih ora mung merga kaendahane, nanging uga kekuatane kanggo urip. Tanduran cilik iki kerep ditemokake uwoh ing lereng-lereng bukit ing lemah sing atos lan pasiren. Senajan cyclamen abang iku paling umum, ing kasunyatan ana 23 jinis tanduran beda kang duwe kembang unik. Mangsa semi ing Siprus (Cyprus) akeh anggrek lokal padha mekrok, kalebu anggrek tawon sing apik banget. Para warga nglarang metik anggrek-anggrek iku, amarga akeh umbi sing ora bakal bisa kuwat urip kanggo pencakokan. Kembang tansah nduweni peran penting ing pulo Afrodit iki, lan digunakake kanggo dekorasi gereja, omah, lan uga ibu kutha. Wayah perayaan Paskah, altar gereja ditutupi kembang werna-werni kanggo ngrayakake kebangkitan Gusti Yesus, nanging Festival Kembang Anthestiria yaiku wektune kabeh kembang sing ayu-ayu ing pulo kasebut ditampilake. Festival iki ngrayakake dewa kuno Dionysus nggunakake kembang lan tetanduran kanggo mengeti laire umat manungsa. Rute arak-arakan ngetutake Poseidon Avenue, ngebaki kutha karo ambu wangi saka ewunan kembang.

Buket Misuwur ing Siprus


Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

   
Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

   
Bangga

Bangga

12 Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

   
Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

   


Tawaran Khusus: Kaendahan Abadi

Informasi