Pangiriman kembang seger kang cepet in Siprus. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Nicosia lan 6 kuta ing Siprus

Siprus (Cyprus) diarani dadi papan kelairan Afrodit (Venus) lan kembang nasional negara iki padha ayune kaya dewi cinta kasebut. Cyclamen dipilih ora mung merga kaendahane, nanging uga kekuatane kanggo urip. Tanduran cilik iki kerep ditemokake uwoh ing lereng-lereng bukit ing lemah sing atos lan pasiren. Senajan cyclamen abang iku paling umum, ing kasunyatan ana 23 jinis tanduran beda kang duwe kembang unik. Mangsa semi ing Siprus (Cyprus) akeh anggrek lokal padha mekrok, kalebu anggrek tawon sing apik banget. Para warga nglarang metik anggrek-anggrek iku, amarga akeh umbi sing ora bakal bisa kuwat urip kanggo pencakokan. Kembang tansah nduweni peran penting ing pulo Afrodit iki, lan digunakake kanggo dekorasi gereja, omah, lan uga ibu kutha. Wayah perayaan Paskah, altar gereja ditutupi kembang werna-werni kanggo ngrayakake kebangkitan Gusti Yesus, nanging Festival Kembang Anthestiria yaiku wektune kabeh kembang sing ayu-ayu ing pulo kasebut ditampilake. Festival iki ngrayakake dewa kuno Dionysus nggunakake kembang lan tetanduran kanggo mengeti laire umat manungsa. Rute arak-arakan ngetutake Poseidon Avenue, ngebaki kutha karo ambu wangi saka ewunan kembang.

Buket Misuwur ing Siprus


Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

    
Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

    
Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

    
Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Kaendahan Abadi

Informasi