Pangiriman kembang seger kang cepet in Siprus. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Nicosia lan 6 kuta ing Siprus

Siprus (Cyprus) diarani dadi papan kelairan Afrodit (Venus) lan kembang nasional negara iki padha ayune kaya dewi cinta kasebut. Cyclamen dipilih ora mung merga kaendahane, nanging uga kekuatane kanggo urip. Tanduran cilik iki kerep ditemokake uwoh ing lereng-lereng bukit ing lemah sing atos lan pasiren. Senajan cyclamen abang iku paling umum, ing kasunyatan ana 23 jinis tanduran beda kang duwe kembang unik. Mangsa semi ing Siprus (Cyprus) akeh anggrek lokal padha mekrok, kalebu anggrek tawon sing apik banget. Para warga nglarang metik anggrek-anggrek iku, amarga akeh umbi sing ora bakal bisa kuwat urip kanggo pencakokan. Kembang tansah nduweni peran penting ing pulo Afrodit iki, lan digunakake kanggo dekorasi gereja, omah, lan uga ibu kutha. Wayah perayaan Paskah, altar gereja ditutupi kembang werna-werni kanggo ngrayakake kebangkitan Gusti Yesus, nanging Festival Kembang Anthestiria yaiku wektune kabeh kembang sing ayu-ayu ing pulo kasebut ditampilake. Festival iki ngrayakake dewa kuno Dionysus nggunakake kembang lan tetanduran kanggo mengeti laire umat manungsa. Rute arak-arakan ngetutake Poseidon Avenue, ngebaki kutha karo ambu wangi saka ewunan kembang.

Buket Misuwur ing Siprus


Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

    
Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Misterius

Misterius

12 Mawar

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

    
Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

    
Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Salam

Salam

24 Mawar

    

Tawaran Khusus: Kaendahan Abadi

Informasi