Pangiriman kembang seger kang cepet in Siprus. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Nicosia lan 6 kuta ing Siprus

Siprus (Cyprus) diarani dadi papan kelairan Afrodit (Venus) lan kembang nasional negara iki padha ayune kaya dewi cinta kasebut. Cyclamen dipilih ora mung merga kaendahane, nanging uga kekuatane kanggo urip. Tanduran cilik iki kerep ditemokake uwoh ing lereng-lereng bukit ing lemah sing atos lan pasiren. Senajan cyclamen abang iku paling umum, ing kasunyatan ana 23 jinis tanduran beda kang duwe kembang unik. Mangsa semi ing Siprus (Cyprus) akeh anggrek lokal padha mekrok, kalebu anggrek tawon sing apik banget. Para warga nglarang metik anggrek-anggrek iku, amarga akeh umbi sing ora bakal bisa kuwat urip kanggo pencakokan. Kembang tansah nduweni peran penting ing pulo Afrodit iki, lan digunakake kanggo dekorasi gereja, omah, lan uga ibu kutha. Wayah perayaan Paskah, altar gereja ditutupi kembang werna-werni kanggo ngrayakake kebangkitan Gusti Yesus, nanging Festival Kembang Anthestiria yaiku wektune kabeh kembang sing ayu-ayu ing pulo kasebut ditampilake. Festival iki ngrayakake dewa kuno Dionysus nggunakake kembang lan tetanduran kanggo mengeti laire umat manungsa. Rute arak-arakan ngetutake Poseidon Avenue, ngebaki kutha karo ambu wangi saka ewunan kembang.

Buket Misuwur ing Siprus


Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

   
Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

   
Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

   
Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

   
Melodik

Melodik

24 Mawar

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

   
Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

   

Tawaran Khusus: Kaendahan Abadi

Informasi