Pangiriman kembang seger kang cepet in Siprus. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Nicosia lan 6 kuta ing Siprus

Siprus (Cyprus) diarani dadi papan kelairan Afrodit (Venus) lan kembang nasional negara iki padha ayune kaya dewi cinta kasebut. Cyclamen dipilih ora mung merga kaendahane, nanging uga kekuatane kanggo urip. Tanduran cilik iki kerep ditemokake uwoh ing lereng-lereng bukit ing lemah sing atos lan pasiren. Senajan cyclamen abang iku paling umum, ing kasunyatan ana 23 jinis tanduran beda kang duwe kembang unik. Mangsa semi ing Siprus (Cyprus) akeh anggrek lokal padha mekrok, kalebu anggrek tawon sing apik banget. Para warga nglarang metik anggrek-anggrek iku, amarga akeh umbi sing ora bakal bisa kuwat urip kanggo pencakokan. Kembang tansah nduweni peran penting ing pulo Afrodit iki, lan digunakake kanggo dekorasi gereja, omah, lan uga ibu kutha. Wayah perayaan Paskah, altar gereja ditutupi kembang werna-werni kanggo ngrayakake kebangkitan Gusti Yesus, nanging Festival Kembang Anthestiria yaiku wektune kabeh kembang sing ayu-ayu ing pulo kasebut ditampilake. Festival iki ngrayakake dewa kuno Dionysus nggunakake kembang lan tetanduran kanggo mengeti laire umat manungsa. Rute arak-arakan ngetutake Poseidon Avenue, ngebaki kutha karo ambu wangi saka ewunan kembang.

Buket Misuwur ing Siprus


Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Serenade

Serenade

Anggrek

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

    
Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

    
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

    
Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Kaendahan Abadi

Informasi