Akaki Pangiriman Kembang

Akaki mungkin mung desa cilik nanging ora mbatesi kasugihane duwe kembang maneka werna sing bisa ditemokake ing daerah iku. Saperangan kembang kasebut kalebu cyclamen lan kembang kaktus asli Akaki uga geranium. Lavender uga dadi tanduran sing populer ing taman-taman, lan kembange sing ungu ayu bisa ditemokake mekrok ing kebon lan ing wadah werna-werni.
Optimis
USD 60.16

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Endah
USD 56.99

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Enom
USD 56.99

Enom

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyenengake
USD 56.99

Nyenengake

Anyelir, mawar

Wanito Sing Nyenengake
USD 56.99

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Kaendahan Spiritual
USD 92.45

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor
USD 56.99

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Kasetyan
USD 79.79

Kasetyan

24 Mawar

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 92.45

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Seksi
USD 85.48

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Kajogo
USD 66.49

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Wicaksono
USD 56.99

Wicaksono

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Hadiah Amargo Apik Budine
USD 102.58

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Salam
USD 79.79

Salam

24 Mawar

Antusias
USD 56.99

Antusias

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Serenade
USD 92.45

Serenade

Anggrek

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 66.49

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Mesem
USD 56.99

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)