Akaki Pangiriman Kembang

Akaki mungkin mung desa cilik nanging ora mbatesi kasugihane duwe kembang maneka werna sing bisa ditemokake ing daerah iku. Saperangan kembang kasebut kalebu cyclamen lan kembang kaktus asli Akaki uga geranium. Lavender uga dadi tanduran sing populer ing taman-taman, lan kembange sing ungu ayu bisa ditemokake mekrok ing kebon lan ing wadah werna-werni.
Rangkul
USD 66.12

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Asli
USD 79.34

Asli

12 Lili

Joyo
USD 56.67

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kajogo
USD 66.12

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Tansah Bebarengan
USD 66.12

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Tentrem
USD 56.67

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sasmito
USD 56.67

Sasmito

Mawar lan gladiol

Alus
USD 79.34

Alus

24 Mawar lan lilac

Tabah
USD 91.94

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Suci
USD 91.94

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Kepinginan
USD 91.94

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Kasenengan
USD 91.94

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Watek
USD 102.01

Watek

Mawar, gypsophila

Godha
USD 91.94

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Sabar
USD 56.67

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kekuwatan
USD 66.12

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 66.12

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Tansah Sehat
USD 66.12

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)