Alambra Pangiriman Kembang

Alambra yaiku desa cilik sing dadi gedhe amarga akehe jinis kembang impor lan orisinil ing desa iku. Saperangan kembang sing bisa ditemokake ing taman-taman kalebu cyclamen lan geranium. Mawar lan kembang sepatu uga populer kanggo warga Alambra, lan angel yen arep nemokake ora ketang siji wae kebon sing ora duwe tanduran lavender mekrok.

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 152.93

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Kaendahan Abadi
USD 95.58

Kaendahan Abadi

Mawar

Godha
USD 152.93

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Utomo
USD 123.52

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Panariman
USD 88.23

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Kasempurnan
USD 123.52

Kasempurnan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Abadi
USD 95.58

Kaendahan Abadi

Mawar

Ayu
USD 88.23

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Apik Tenan
USD 95.58

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mulyo
USD 152.93

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Nutup Janji
USD 110.29

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Royalti
USD 110.29

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA