Alambra Pangiriman Kembang

Alambra yaiku desa cilik sing dadi gedhe amarga akehe jinis kembang impor lan orisinil ing desa iku. Saperangan kembang sing bisa ditemokake ing taman-taman kalebu cyclamen lan geranium. Mawar lan kembang sepatu uga populer kanggo warga Alambra, lan angel yen arep nemokake ora ketang siji wae kebon sing ora duwe tanduran lavender mekrok.
Trisnane Wanito
USD 56.44

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Kebecikan
USD 56.44

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Agung
USD 75.25

Agung

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wong Enom
USD 56.44

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Kasombongan
USD 79.02

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Trisno Tenan
USD 56.44

Trisno Tenan

Mawar lan heather

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Suci
USD 91.56

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Kaendahan Sing Alus
USD 56.44

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Mugo-mugo Kasil
USD 59.58

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sasmito
USD 56.44

Sasmito

Mawar lan gladiol

Minggat Karo Aku
USD 56.44

Minggat Karo Aku

Mawar

Wanito Sing Nyenengake
USD 56.44

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 56.44

Antusias

Mawar

Arep-arep
USD 56.44

Arep-arep

Gerbera

Rangkul
USD 65.85

Rangkul

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bangga
USD 59.58

Bangga

12 Mawar

Trisno Rahasia
USD 65.85

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Tentrem
USD 56.44

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)