Limassol Pangiriman Kembang

Limassol kondhang amarga fesivale lan maneka jinis kembange sing akeh. Saperangan kembang kasebut umume ditemokake thukul ing saindhenging kutha kalebu lavender, geranium lan nasturtium. Kembang populer liya sing biasane ditandur para warga ing kebone kalebu cyclamen, kembang sepatu lan macem-macem lili. Mawar ora asli saka daerah kasebut, nanging akeh warga sing nandur maneka jinis kembang iki ing latar omahe.
Trisno Marang Alam
USD 80.48

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Aku Nyekel Sliramu
USD 57.49

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Joyo
USD 57.49

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kekuwatan
USD 67.07

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Rujuk
USD 93.26

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Urip Sing Nyenengake
USD 67.07

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Perawatan Ibu
USD 80.48

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Kasempurnan
USD 80.48

Kasempurnan

24 Mawar

Trisnane Wanito
USD 57.49

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Rahasia
USD 67.07

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Sedep
USD 80.48

Sedep

Lili lan mawar

Kasenengan
USD 93.26

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 57.49

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Pangayoman
USD 93.26

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Abadi
USD 80.48

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Enom
USD 57.49

Enom

Lili lan mawar

Trisno Ora Kebales
USD 80.48

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Trisno Sing Suci
USD 93.26

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top