Limassol Pangiriman Kembang

Limassol kondhang amarga fesivale lan maneka jinis kembange sing akeh. Saperangan kembang kasebut umume ditemokake thukul ing saindhenging kutha kalebu lavender, geranium lan nasturtium. Kembang populer liya sing biasane ditandur para warga ing kebone kalebu cyclamen, kembang sepatu lan macem-macem lili. Mawar ora asli saka daerah kasebut, nanging akeh warga sing nandur maneka jinis kembang iki ing latar omahe.
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 57.53

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Joyo
USD 57.53

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Wanito Sing Nyenengake
USD 57.53

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 57.53

Pesona Diwoso

Mawar

Melodik
USD 80.54

Melodik

24 Mawar

Agung
USD 80.54

Agung

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kamewahan
USD 57.53

Kamewahan

Mawar lan lili

Mulyo
USD 93.32

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Enak
USD 93.32

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 57.53

Antusias

Mawar

Urip Sing Nyenengake
USD 67.12

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Aku Leren Dhisik
USD 57.53

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Endah
USD 57.53

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Pengarep-arep
USD 57.53

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Ayu
USD 57.53

Ayu

12 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayo Njupuk Kesempatan
USD 57.53

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Pesona Diwoso
USD 57.53

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Mesem
USD 57.53

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)