Limassol Pangiriman Kembang

Limassol kondhang amarga fesivale lan maneka jinis kembange sing akeh. Saperangan kembang kasebut umume ditemokake thukul ing saindhenging kutha kalebu lavender, geranium lan nasturtium. Kembang populer liya sing biasane ditandur para warga ing kebone kalebu cyclamen, kembang sepatu lan macem-macem lili. Mawar ora asli saka daerah kasebut, nanging akeh warga sing nandur maneka jinis kembang iki ing latar omahe.

Apik Banget
USD 152.52

Apik Banget

Lili lan mawar

Godha
USD 152.52

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Kasempurnan
USD 123.19

Kasempurnan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasempurnan
USD 123.19

Kasempurnan

24 Mawar

Apik Banget
USD 158.39

Apik Banget

Mawar

Kaendahan Abadi
USD 95.33

Kaendahan Abadi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu
USD 87.99

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Kasombongan
USD 123.19

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Nyenengake
USD 87.99

Nyenengake

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mulyo
USD 152.52

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Andhap Asor
USD 87.99

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Nutup Janji
USD 109.99

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA