Pangiriman kembang seger kang cepet in Slovakia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bratislava lan 6 kuta ing Slovakia

Nguwehi karangan kembang marang wong Slovakia sing jumlah kembange genep dianggep ora sopan, nanging aja nganthi nguwehi kembang sing jumlahe 13. Nalika panguburan lan wektu kasusahan, lili calla lan krisan kerep didelehne neng makam lan sakdawane dalan menyang makam. Ibukota Bratislava iku panggonane benteng Bratislava sing neng kana iku akeh warga sing nggawa kembang kanggo ngurmati kastil kuno iku lan pekarangane. Kembang nasionale Slovakia iku mawar, lan diwenehne gratis ing sakdawane tahun. Tansah pantes nguwehi kembang putih marang cah prawan kanggo nglambangne yen deweke isih suci, nanging kudu nyediakne mawar merah kanggo wong sing spesial. Nalika mantenan ing Slovakia, kembang tansah digunakne lan dicocokne wernane karo werna klambi sing digawe manten wadone. Gereja-gereja ing Bratislava lan sakabehe negara ngrias altare karo kembang lili putih nalika musim Paskah.

Buket Misuwur ing Slovakia


Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Melodik

Melodik

24 Mawar

   
Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Antusias

Antusias

Mawar

   
Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

   
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

   
Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

   
Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

   

Tawaran Khusus: Katresnan

Saben prawan mesti seneng nrima mawar ora peduli pira umure, lan buket indah iki cocok kanggo cah nom wadon. 12 mawar jambon padang ditata nyeni ing jerone vas kang serasi. Mawar jambon kerep dihubungne karo trisna suci, nom-noman, lan dadi cara sing cocok kanggo ngungkapne yen ratu cilikmu iku wong kang spesial. Kerep dipesen lan dikirim ing ...Other City...  Bratislava  Košice  Nitra  Prešov. Karangan kembang jambon kang indah iki uga cocok kanggo dansa ing sekolah lan pesta ulang tahun umur enembelas sing manis. Dadekna prawan cilikmu rumangsa kaya putri raja nalika diwenehi hadiah kembang iki.
Informasi