Pangiriman kembang seger kang cepet in Slovakia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bratislava lan 43 kuta ing Slovakia

Nguwehi karangan kembang marang wong Slovakia sing jumlah kembange genep dianggep ora sopan, nanging aja nganthi nguwehi kembang sing jumlahe 13. Nalika panguburan lan wektu kasusahan, lili calla lan krisan kerep didelehne neng makam lan sakdawane dalan menyang makam. Ibukota Bratislava iku panggonane benteng Bratislava sing neng kana iku akeh warga sing nggawa kembang kanggo ngurmati kastil kuno iku lan pekarangane. Kembang nasionale Slovakia iku mawar, lan diwenehne gratis ing sakdawane tahun. Tansah pantes nguwehi kembang putih marang cah prawan kanggo nglambangne yen deweke isih suci, nanging kudu nyediakne mawar merah kanggo wong sing spesial. Nalika mantenan ing Slovakia, kembang tansah digunakne lan dicocokne wernane karo werna klambi sing digawe manten wadone. Gereja-gereja ing Bratislava lan sakabehe negara ngrias altare karo kembang lili putih nalika musim Paskah.

Buket Misuwur ing Slovakia


Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

   
Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

   
Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

   
Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Enom

Enom

Lili lan mawar

   


Tawaran Khusus: Katresnan

Saben prawan mesti seneng nrima mawar ora peduli pira umure, lan buket indah iki cocok kanggo cah nom wadon. 12 mawar jambon padang ditata nyeni ing jerone vas kang serasi. Mawar jambon kerep dihubungne karo trisna suci, nom-noman, lan dadi cara sing cocok kanggo ngungkapne yen ratu cilikmu iku wong kang spesial. Kerep dipesen lan dikirim ing ...Other City..., Bratislava, Košice, Nitra, Prešov . Karangan kembang jambon kang indah iki uga cocok kanggo dansa ing sekolah lan pesta ulang tahun umur enembelas sing manis. Dadekna prawan cilikmu rumangsa kaya putri raja nalika diwenehi hadiah kembang iki.
Informasi