Bánovce nad Bebravou Pangiriman Kembang

Kutha Banovce nad Bebravou papan kang cocok kanggo ndelok saperangan kembang asli Slowakia. Wit-wit pantai padha mekrok nalika mangsa semi, bebarengan karo edelweiss lan aster gunung. Tulip lan bakung sawijine sawangan liya kang umum ing mangsa semi. Ing kutha uga ana saperangan jinis mawar hibrida hardy sing thukul.

Kaendahan Abadi
USD 75.56

Kaendahan Abadi

Mawar

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 136.00

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 85.63

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 75.56

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Trisno Sing Asing
USD 75.56

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Trisno Marang Alam
USD 105.78

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Royalti
USD 85.63

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Kasombongan
USD 105.78

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Andhap Asor Sing Apik
USD 75.56

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Modern
USD 75.56

Modern

Gerbera, lili lan aster

Saklawase
USD 75.56

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Kaendahan Sing Alus
USD 75.56

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA