Banská Štiavnica Pangiriman Kembang

Banska Stiavnica yaiku kutha sejarah sing dikebaki karo tanduran lan kembang asli Slowakia. Ing sekitar desa-desa dikupengi aster gunung lan edelweiss putih ing mangsa semi. Taman-taman ing kutha uga dikebaki tulip lan bakung. Kembang favorit warga liyane kalebu aster kelir padhang lan anyelir.

Teguh
USD 86.27

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Kaendahan Abadi
USD 76.12

Kaendahan Abadi

Mawar

Wanito Sing Nyenengake
USD 76.12

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 76.12

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Trisno Marang Alam
USD 106.57

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Kasombongan
USD 106.57

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor Sing Apik
USD 76.12

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Modern
USD 76.12

Modern

Gerbera, lili lan aster

Rangkul
USD 86.27

Rangkul

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 106.57

Agung

12 Mawar lan lili

Saklawase
USD 76.12

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 86.27

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA