Bardejov Pangiriman Kembang

Kutha sejarah Bardejov tansah katon dikebaki maneka kembang nalika mangsa semi lan panas. Iris, allium lan mawar biru dadi pemandangan umum ing taman-taman kutha. Aster lan mawar hibrida kerep ditandur dening warga. Tulip sawijine kembang liya sing bisa ditemokake ing Bardejov.

Kaendahan Abadi
USD 75.70

Kaendahan Abadi

Mawar

Roso Syukur
USD 75.70

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 136.27

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 75.70

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Pantes
USD 85.80

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Kelanggengan
USD 75.70

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Alus
USD 75.70

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Trisnane Wanito
USD 75.70

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Ngapusi
USD 75.70

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Marang Alam
USD 105.99

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Guyonan
USD 85.80

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Kasombongan
USD 105.99

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA