Bratislava Pangiriman Kembang

Bratislava yaiku ibukutha saka negara cilik iki lan uga omah kanggo taman paling tuwa ing Eropa Tengah. Dibukak taun 1776 taman lan kebon iku ngemot ewunan tanduran lan kembang langka lan eksotis. Saperangan kembang kasebut kalebu bromelia, karo kembang sepatu tunggal lan ganda. Lili lan anggrek uga bisa ditemokake ing kebon-kebon.

Kaendahan Abadi
USD 74.54

Kaendahan Abadi

Mawar

Trisno Sing Murni
USD 134.18

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Trisno Sing Mbebayani
USD 117.61

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kabingungan
USD 117.61

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Rujuk
USD 117.61

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Ngapusi
USD 74.54

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Marang Alam
USD 104.36

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Seksi
USD 104.36

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Kasombongan
USD 104.36

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor Sing Apik
USD 74.54

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Modern
USD 74.54

Modern

Gerbera, lili lan aster

Saklawase
USD 74.54

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

PAWARTAPAWARTAPAWARTA