Košice Pangiriman Kembang

Kosice duwe keuntungan dumunung ing cedhak kali Hornad lan Pegunungan Slovak Ore. Iki ngasilake maneka jinis kembang sing akeh. Aster gunung lan edelweiss dadi pemandangan kang umum, bareng karo tulip nalika mangsa semi. Ing Kosice uga ana saperangan jinis mawar sing thukul.

Kaendahan Abadi
USD 76.27

Kaendahan Abadi

Mawar

Maturnuwun
USD 120.34

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Bungah Arep Teko
USD 76.27

Bungah Arep Teko

7 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 106.78

Agung

12 Mawar lan lili

Ora iso lali
USD 76.27

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Puas
USD 120.34

Puas

Anggrek lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Salam
USD 106.78

Salam

24 Mawar

Ngapusi
USD 76.27

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Trisno Marang Alam
USD 106.78

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasombongan
USD 106.78

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Memori Sing Nyenengake
USD 76.27

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Arep-arep
USD 76.27

Arep-arep

Gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA