Pangiriman kembang seger kang cepet in Slovenia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Ljubljana lan 6 kuta ing Slovenia

Ibu kutha Slovenia sing cilik yaiku Ljubljana, lan akeh duwe kejutan-kejutan. Toko-toko cilik lan taman-taman kembang kasebar ing saindhenging kutha. Anyelir ana ing endi wae, lan anyelir abang bisa ditemokake dadi hiasan bangunan, jendhela lan taman. Minangka kembang nasional, kembang abang padhang iki kerep digunakake kanggo ngungkapake rasa tresna siji lan liyane. Ing kutha Bohinj, festival kembang liar ngrayakake tekane sasi mangsa semi sing anget. Saindhenging Alpen Slovenia, kembang-kembang asli negara kasebut nutupi gunung karo kemul werna-werni. Saperangan sing umum ditemokake, kembang liar asli, kalebu krokus wiwit mangsa semi, kembang aster putih, lan salvia biru peteng. Bageyan saka tujuan festival iki kanggo ningkatake kesadaran bab maneka werna kembang-kembang liar sing uwoh ing sak ndonya. Festival iki ana telung bageyan kapisah kalebu kembang ing seni, kembang ing urip sedina-dina, lan kembang ing ilmu. Saben bageyan festival nyoroti pentinge kembang ing urip kita lan saben manungsa ing sekitare dhewe. Kembang uga dadi bageyan penting kanggo nampilake sikap utawa prilaku apik, lan kabeh tamu jamuan bengi kudu nggawa kembang kanggo tuan omah. Karangan kembang tansah diajeni, bebarengan karo kembang sak tangkai.

Buket Misuwur ing Slovenia


Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

   
Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

   
Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

   
Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

   
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Melodik

Melodik

24 Mawar

   
Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

   

Tawaran Khusus: Wong Enom

Informasi