Ajdovščina Pangiriman Kembang

Ajdovscina yaiku kutha cilik ing bageyan kulon negara. Kondhang amarga kebon anggur lan kualitas wine sing diduweni, kutha iki uga ngemot macem-macem tanduran lan kembang asli Slovenia, anyelir lan mawar dadi pemandangan kang umum ing taman-taman kutha. Wit persik lan ara nambahi kelir kutha nalika padha mekrok kembange ing mangsa semi.

Ndelok Sing Cepet
USD 96.16

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Andhap Asor
USD 59.61

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Inspirasi
USD 96.16

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bungah
USD 59.61

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 59.61

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 96.16

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sasmito
USD 59.61

Sasmito

Mawar lan gladiol

Kasenengan
USD 96.16

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Wiwitan Kekancan
USD 83.45

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kamewahan
USD 59.61

Kamewahan

Mawar lan lili

Setya
USD 83.45

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Asli
USD 83.45

Asli

12 Lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA