Bakovci Pangiriman Kembang

Bakovci yaiku desa cilik sing duwe sejarah kuwat. Kutha iki uga dikupengi ladang kuning saka canola. Ing taman-taman kutha para warga nandur tulip sing mekrok nalika mangsa semi. Mawar hibrida lan biru uga diopeni tenanan. Nalika mangsa panas pengunjung uga bisa nemokake anyelir padha mekrok ing Bakovci.

Wenehono Aku Eseman
USD 59.54

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Andhap Asor
USD 59.54

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Sedep
USD 83.35

Sedep

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bungah
USD 59.54

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Trisno sing Isinan
USD 79.38

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Tau Setya
USD 69.06

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sasmito
USD 59.54

Sasmito

Mawar lan gladiol

Kasenengan
USD 96.05

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Kamewahan
USD 59.54

Kamewahan

Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Watek
USD 107.17

Watek

Mawar, gypsophila

Kelanggengan
USD 59.54

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Abadi
USD 83.35

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA