Pangiriman kembang seger kang cepet in Somalia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Mogadishu lan 7 kuta ing Somalia

Buket Misuwur ing Somalia


Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

   
Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

   
Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

   
Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

   
Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

   
Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila