Pangiriman kembang seger kang cepet in Spanyol. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Madrid lan 67 kuta ing Spanyol

Spanyol bagian kidul iku panggonane pameran kembang paling spektakuler ing negara iki. Ing Cordoba, Lomba Kembang lan festival Crosses of May baris neng dalanan lan pedesaan sing kebek karo ewonan kembang. Saben teras dihiasi meriah karo atusan kembang, sing ngupayakne supaya dadi teras sing paling apik. Ing kuta cilik Girona, salah sijine festival kembang sing paling indah diadakne saben tahun. Ing ibu kota Madrid, mawar abang sing indah nyebar neng ngendi wae. Iku dadi lambang nasional babagan trisna, nepsu, lan kejantanane wong lanang. Nalika diadakne sapi lanang mlayu saben tahun, dalan-dalan Pamplona kebek karo kembang-kembang abang. Anyelir abang tuwa iku kembang nasionale Spanyol, nanging wong Spanyol muja kembang anyelir werna apa wae sing apik. Nguwehi kembang anyelir abang dianggep lambang kekancan kanggone wong Spanyol.

Buket Misuwur ing Spanyol


Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

    
Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

    
Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

    
Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

    

Tawaran Khusus: Apik Banget

6 mawar putih sing apik lan indah diisi ing jerone buket manis iki. Karangan kembang cilik iki dianggep cocok kanggo kahanan apa wae, nanging biasane disenengi prawan cilik. Mawar putih nglambangne kepolosan lan sifat sing manis, lan rayakna karo buket mawar iki. Kerep dipesen ing Barcelona  Madrid  Sevilla  Valencia  Zaragoza. Buket iki cocok diwehne ratu cilikmu, kanggo ngungkapne yen awakmu trisna deweke. Luwih apik yen ditambahi vas cilik ing mawar putihe kanggo nglengkapi manise, tampilane dewasa kanggo ulang tahun pacarmu tahun ngarep.
Informasi