Pangiriman kembang seger kang cepet in Spanyol. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Madrid lan 67 kuta ing Spanyol

Spanyol bagian kidul iku panggonane pameran kembang paling spektakuler ing negara iki. Ing Cordoba, Lomba Kembang lan festival Crosses of May baris neng dalanan lan pedesaan sing kebek karo ewonan kembang. Saben teras dihiasi meriah karo atusan kembang, sing ngupayakne supaya dadi teras sing paling apik. Ing kuta cilik Girona, salah sijine festival kembang sing paling indah diadakne saben tahun. Ing ibu kota Madrid, mawar abang sing indah nyebar neng ngendi wae. Iku dadi lambang nasional babagan trisna, nepsu, lan kejantanane wong lanang. Nalika diadakne sapi lanang mlayu saben tahun, dalan-dalan Pamplona kebek karo kembang-kembang abang. Anyelir abang tuwa iku kembang nasionale Spanyol, nanging wong Spanyol muja kembang anyelir werna apa wae sing apik. Nguwehi kembang anyelir abang dianggep lambang kekancan kanggone wong Spanyol.

Buket Misuwur ing Spanyol


Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

   
Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

   
Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

   
Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

   
Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

   
Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

   

Tawaran Khusus: Apik Banget

6 mawar putih sing apik lan indah diisi ing jerone buket manis iki. Karangan kembang cilik iki dianggep cocok kanggo kahanan apa wae, nanging biasane disenengi prawan cilik. Mawar putih nglambangne kepolosan lan sifat sing manis, lan rayakna karo buket mawar iki. Kerep dipesen ing Barcelona  Madrid  Sevilla  Valencia  Zaragoza. Buket iki cocok diwehne ratu cilikmu, kanggo ngungkapne yen awakmu trisna deweke. Luwih apik yen ditambahi vas cilik ing mawar putihe kanggo nglengkapi manise, tampilane dewasa kanggo ulang tahun pacarmu tahun ngarep.
Informasi