Pangiriman kembang seger kang cepet in Spanyol. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Madrid lan 67 kuta ing Spanyol

Spanyol bagian kidul iku panggonane pameran kembang paling spektakuler ing negara iki. Ing Cordoba, Lomba Kembang lan festival Crosses of May baris neng dalanan lan pedesaan sing kebek karo ewonan kembang. Saben teras dihiasi meriah karo atusan kembang, sing ngupayakne supaya dadi teras sing paling apik. Ing kuta cilik Girona, salah sijine festival kembang sing paling indah diadakne saben tahun. Ing ibu kota Madrid, mawar abang sing indah nyebar neng ngendi wae. Iku dadi lambang nasional babagan trisna, nepsu, lan kejantanane wong lanang. Nalika diadakne sapi lanang mlayu saben tahun, dalan-dalan Pamplona kebek karo kembang-kembang abang. Anyelir abang tuwa iku kembang nasionale Spanyol, nanging wong Spanyol muja kembang anyelir werna apa wae sing apik. Nguwehi kembang anyelir abang dianggep lambang kekancan kanggone wong Spanyol.

Buket Misuwur ing Spanyol


Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

    
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

    
Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

    
Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Apik Banget

6 mawar putih sing apik lan indah diisi ing jerone buket manis iki. Karangan kembang cilik iki dianggep cocok kanggo kahanan apa wae, nanging biasane disenengi prawan cilik. Mawar putih nglambangne kepolosan lan sifat sing manis, lan rayakna karo buket mawar iki. Kerep dipesen ing Barcelona  Madrid  Sevilla  Valencia  Zaragoza. Buket iki cocok diwehne ratu cilikmu, kanggo ngungkapne yen awakmu trisna deweke. Luwih apik yen ditambahi vas cilik ing mawar putihe kanggo nglengkapi manise, tampilane dewasa kanggo ulang tahun pacarmu tahun ngarep.
Informasi