Pangiriman kembang seger kang cepet in Sri Lanka. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kolombo lan 11 kuta ing Sri Lanka

Kembang lili abang lan biru laut sing indah iku dadi kembang nasional negara cilik Sri Lanka. Lili biru langit isa ditemokne thukul neng prairan cethek ing sakabehe negara. Wong Sri Lanka mung nguwehi kembang yen ana wong sing kesripahan. Ulang tahun lan dina prei dirayakne tanpa hadiah kembang. Warga Sri Lanka nggunakne kembang ing akeh upacara keagamaan. Anthuriums kerep digunakne ing rangkaian kembang kanggo kuil lan diwenehne marang para biarawan ing jerone pot ben dijaga. Anggrek uga kerep diwenehne marang para biksu Buddha ben dijaga lan dirawat. Nalika festival Poson, wis dadi adat nguwehne hadiah kembang pas wulan purnama. Ing dina Sacred Tooth of the Buddha, pengunjung isa nemokne dalan-dalan ibukota, Kolombo kebek karo kembang werna-werni.

Buket Misuwur ing Sri Lanka


Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Salam

Salam

24 Mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

   
Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

   
Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

   
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Asli

Asli

12 Lili

   


Tawaran Khusus: Trisnane Wanito

Hadiah Dina Valentine kang indah, 6 mawar abang ing jero buket gypsophila putih dadi cara sing cocok kanggo nyatakne "Aku Trisna Sliramu". Cocok kanggo pasangan sing tas dadian, buket iki kondang ing Galkissa, Jaffna, Kolombo (Colombo), Moratuwa, Negombo lan kuta-kuta liyane. Mawar abang wis suwe dadi lambang trisna, lan saben prawan ngimpikne buket Dina Valentine. Gawenen impen iku dadi nyata, nalika deweke ndelok buket cilik kang indah iki. Wis ditaleni karo pita sing romantis, tambahana vas kanggo hadiah ben kembang sing apik iki awet.
Informasi