Pangiriman kembang seger kang cepet in Sri Lanka. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kolombo lan 10 kuta ing Sri Lanka

Kembang lili abang lan biru laut sing indah iku dadi kembang nasional negara cilik Sri Lanka. Lili biru langit isa ditemokne thukul neng prairan cethek ing sakabehe negara. Wong Sri Lanka mung nguwehi kembang yen ana wong sing kesripahan. Ulang tahun lan dina prei dirayakne tanpa hadiah kembang. Warga Sri Lanka nggunakne kembang ing akeh upacara keagamaan. Anthuriums kerep digunakne ing rangkaian kembang kanggo kuil lan diwenehne marang para biarawan ing jerone pot ben dijaga. Anggrek uga kerep diwenehne marang para biksu Buddha ben dijaga lan dirawat. Nalika festival Poson, wis dadi adat nguwehne hadiah kembang pas wulan purnama. Ing dina Sacred Tooth of the Buddha, pengunjung isa nemokne dalan-dalan ibukota, Kolombo kebek karo kembang werna-werni.

Buket Misuwur ing Sri Lanka


Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

    
Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Agung

Agung

Anyelir, mawar

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

    
Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

    
Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

    

Tawaran Khusus: Trisnane Wanito

Hadiah Dina Valentine kang indah, 6 mawar abang ing jero buket gypsophila putih dadi cara sing cocok kanggo nyatakne "Aku Trisna Sliramu". Cocok kanggo pasangan sing tas dadian, buket iki kondang ing Galkissa  Jaffna  Kolombo (Colombo)   Moratuwa  Negombo lan kuta-kuta liyane. Mawar abang wis suwe dadi lambang trisna, lan saben prawan ngimpikne buket Dina Valentine. Gawenen impen iku dadi nyata, nalika deweke ndelok buket cilik kang indah iki. Wis ditaleni karo pita sing romantis, tambahana vas kanggo hadiah ben kembang sing apik iki awet.
Informasi