Pangiriman kembang seger kang cepet in Sri Lanka. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kolombo lan 10 kuta ing Sri Lanka

Kembang lili abang lan biru laut sing indah iku dadi kembang nasional negara cilik Sri Lanka. Lili biru langit isa ditemokne thukul neng prairan cethek ing sakabehe negara. Wong Sri Lanka mung nguwehi kembang yen ana wong sing kesripahan. Ulang tahun lan dina prei dirayakne tanpa hadiah kembang. Warga Sri Lanka nggunakne kembang ing akeh upacara keagamaan. Anthuriums kerep digunakne ing rangkaian kembang kanggo kuil lan diwenehne marang para biarawan ing jerone pot ben dijaga. Anggrek uga kerep diwenehne marang para biksu Buddha ben dijaga lan dirawat. Nalika festival Poson, wis dadi adat nguwehne hadiah kembang pas wulan purnama. Ing dina Sacred Tooth of the Buddha, pengunjung isa nemokne dalan-dalan ibukota, Kolombo kebek karo kembang werna-werni.

Buket Misuwur ing Sri Lanka


Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

   
Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Serenade

Serenade

Anggrek

   
Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Asli

Asli

12 Lili

   
Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

   
Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

   
Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

   

Tawaran Khusus: Trisnane Wanito

Hadiah Dina Valentine kang indah, 6 mawar abang ing jero buket gypsophila putih dadi cara sing cocok kanggo nyatakne "Aku Trisna Sliramu". Cocok kanggo pasangan sing tas dadian, buket iki kondang ing Galkissa  Jaffna  Kolombo (Colombo)   Moratuwa  Negombo lan kuta-kuta liyane. Mawar abang wis suwe dadi lambang trisna, lan saben prawan ngimpikne buket Dina Valentine. Gawenen impen iku dadi nyata, nalika deweke ndelok buket cilik kang indah iki. Wis ditaleni karo pita sing romantis, tambahana vas kanggo hadiah ben kembang sing apik iki awet.
Informasi