Pangiriman kembang seger kang cepet in Sri Lanka. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kolombo lan 10 kuta ing Sri Lanka

Kembang lili abang lan biru laut sing indah iku dadi kembang nasional negara cilik Sri Lanka. Lili biru langit isa ditemokne thukul neng prairan cethek ing sakabehe negara. Wong Sri Lanka mung nguwehi kembang yen ana wong sing kesripahan. Ulang tahun lan dina prei dirayakne tanpa hadiah kembang. Warga Sri Lanka nggunakne kembang ing akeh upacara keagamaan. Anthuriums kerep digunakne ing rangkaian kembang kanggo kuil lan diwenehne marang para biarawan ing jerone pot ben dijaga. Anggrek uga kerep diwenehne marang para biksu Buddha ben dijaga lan dirawat. Nalika festival Poson, wis dadi adat nguwehne hadiah kembang pas wulan purnama. Ing dina Sacred Tooth of the Buddha, pengunjung isa nemokne dalan-dalan ibukota, Kolombo kebek karo kembang werna-werni.

Buket Misuwur ing Sri Lanka


Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

   
Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

   
Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Salam

Salam

24 Mawar

   
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

   
Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

   
Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

   

Tawaran Khusus: Trisnane Wanito

Hadiah Dina Valentine kang indah, 6 mawar abang ing jero buket gypsophila putih dadi cara sing cocok kanggo nyatakne "Aku Trisna Sliramu". Cocok kanggo pasangan sing tas dadian, buket iki kondang ing Galkissa  Jaffna  Kolombo (Colombo)   Moratuwa  Negombo lan kuta-kuta liyane. Mawar abang wis suwe dadi lambang trisna, lan saben prawan ngimpikne buket Dina Valentine. Gawenen impen iku dadi nyata, nalika deweke ndelok buket cilik kang indah iki. Wis ditaleni karo pita sing romantis, tambahana vas kanggo hadiah ben kembang sing apik iki awet.
Informasi