Pangiriman kembang seger kang cepet in Sri Lanka. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kolombo lan 10 kuta ing Sri Lanka

Kembang lili abang lan biru laut sing indah iku dadi kembang nasional negara cilik Sri Lanka. Lili biru langit isa ditemokne thukul neng prairan cethek ing sakabehe negara. Wong Sri Lanka mung nguwehi kembang yen ana wong sing kesripahan. Ulang tahun lan dina prei dirayakne tanpa hadiah kembang. Warga Sri Lanka nggunakne kembang ing akeh upacara keagamaan. Anthuriums kerep digunakne ing rangkaian kembang kanggo kuil lan diwenehne marang para biarawan ing jerone pot ben dijaga. Anggrek uga kerep diwenehne marang para biksu Buddha ben dijaga lan dirawat. Nalika festival Poson, wis dadi adat nguwehne hadiah kembang pas wulan purnama. Ing dina Sacred Tooth of the Buddha, pengunjung isa nemokne dalan-dalan ibukota, Kolombo kebek karo kembang werna-werni.

Buket Misuwur ing Sri Lanka


Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

    
Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

    
Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

    
Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

    

Tawaran Khusus: Trisnane Wanito

Hadiah Dina Valentine kang indah, 6 mawar abang ing jero buket gypsophila putih dadi cara sing cocok kanggo nyatakne "Aku Trisna Sliramu". Cocok kanggo pasangan sing tas dadian, buket iki kondang ing Galkissa  Jaffna  Kolombo (Colombo)   Moratuwa  Negombo lan kuta-kuta liyane. Mawar abang wis suwe dadi lambang trisna, lan saben prawan ngimpikne buket Dina Valentine. Gawenen impen iku dadi nyata, nalika deweke ndelok buket cilik kang indah iki. Wis ditaleni karo pita sing romantis, tambahana vas kanggo hadiah ben kembang sing apik iki awet.
Informasi