Pangiriman kembang seger kang cepet in Sri Lanka. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kolombo lan 10 kuta ing Sri Lanka

Kembang lili abang lan biru laut sing indah iku dadi kembang nasional negara cilik Sri Lanka. Lili biru langit isa ditemokne thukul neng prairan cethek ing sakabehe negara. Wong Sri Lanka mung nguwehi kembang yen ana wong sing kesripahan. Ulang tahun lan dina prei dirayakne tanpa hadiah kembang. Warga Sri Lanka nggunakne kembang ing akeh upacara keagamaan. Anthuriums kerep digunakne ing rangkaian kembang kanggo kuil lan diwenehne marang para biarawan ing jerone pot ben dijaga. Anggrek uga kerep diwenehne marang para biksu Buddha ben dijaga lan dirawat. Nalika festival Poson, wis dadi adat nguwehne hadiah kembang pas wulan purnama. Ing dina Sacred Tooth of the Buddha, pengunjung isa nemokne dalan-dalan ibukota, Kolombo kebek karo kembang werna-werni.

Buket Misuwur ing Sri Lanka


Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

    
Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

    
Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

    
Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Misterius

Misterius

12 Mawar

    

Tawaran Khusus: Trisnane Wanito

Hadiah Dina Valentine kang indah, 6 mawar abang ing jero buket gypsophila putih dadi cara sing cocok kanggo nyatakne "Aku Trisna Sliramu". Cocok kanggo pasangan sing tas dadian, buket iki kondang ing Galkissa  Jaffna  Kolombo (Colombo)   Moratuwa  Negombo lan kuta-kuta liyane. Mawar abang wis suwe dadi lambang trisna, lan saben prawan ngimpikne buket Dina Valentine. Gawenen impen iku dadi nyata, nalika deweke ndelok buket cilik kang indah iki. Wis ditaleni karo pita sing romantis, tambahana vas kanggo hadiah ben kembang sing apik iki awet.
Informasi