Pangiriman kembang seger kang cepet in Swaziland. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Mbabane lan 6 kuta ing Swaziland

Buket Misuwur ing Swaziland


Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

   
Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

   
Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

   
Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir