Pangiriman kembang seger kang cepet in Swaziland. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Mbabane lan 5 kuta ing Swaziland

Buket Misuwur ing Swaziland

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

   
Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

   
Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

   
Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

   
Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

   
Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Bayangan

Bayangan

12 Mawar