Pangiriman kembang seger kang cepet in Swedia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Stockholm lan 75 kuta ing Swedia

Ing wulan Mei, Swedia ngedekne Maypole seng ditutupi kembang lan njoget nang sekitare kono ngrayakne tekane musim semi. Para bujangan masang kembang neng jakete karo ngarepne nemokne cah wadon. Karangan kembang werna-werni kerep diwenehne pas dina Ibu lan nalika festival Lith para prawan nyelehne kembang ing ngisor bantale kang ngarep-arep ngimpekne katresnan sejatine. Kembang kembar apik dudu kembang resmine Swedia, masiyo akeh wong Swedia nganggep kembang iku kembang resmine. Ing ibukota Stockholm, para prawan nggawe kostum nasional njoget neng sekitare cagak kembang karo rambute dipasangi kembang. Bengi ing tengah musim panas dadi wektu sing apik kanggo ndelok kabeh omah lan teras dirias karo kembang, kalung kembang, lan karangan kembang. Nggawa kembang minangka hadiah mesti diterima ing saben omahe wong Swedia, lan kembang senengane yaiku anyelir mini lan aster gerbera padang. Kembang srengenge kerep diwehne marang ibu-ibu Swedia pas Dina Ibu.

Buket Misuwur ing Swedia


Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

   
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Salam

Salam

24 Mawar

   
Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

   
Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

   


Tawaran Khusus: Ora iso lali

6 mawar abang, diubengi karo kembang putih cilik dadi hadiah sing apik kanggo wanita sapa wae. Coba wenehna kembang indah iki marang mbah putrimu, utawa kagetna ibumu nalika Dina Ibu. Iki uga cocok kanggo "malaikat" cilik ing panguripanmu. Kerep dipesan ing Götenborg (Göteborg), Malmö, Sollentuna, Stockholm, Uppsala , nanging isa dikirim ing meh kabeh kuta. Buket cilik iki ditaleni karo pita romantis, nanging isa ditambahi vas ben kembange luwih awet. Nyatakna yen awakmu trisna deweke karo buket manis menawan iki.
Informasi