Pangiriman kembang seger kang cepet in Swedia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Stockholm lan 9 kuta ing Swedia

Ing wulan Mei, Swedia ngedekne Maypole seng ditutupi kembang lan njoget nang sekitare kono ngrayakne tekane musim semi. Para bujangan masang kembang neng jakete karo ngarepne nemokne cah wadon. Karangan kembang werna-werni kerep diwenehne pas dina Ibu lan nalika festival Lith para prawan nyelehne kembang ing ngisor bantale kang ngarep-arep ngimpekne katresnan sejatine. Kembang kembar apik dudu kembang resmine Swedia, masiyo akeh wong Swedia nganggep kembang iku kembang resmine. Ing ibukota Stockholm, para prawan nggawe kostum nasional njoget neng sekitare cagak kembang karo rambute dipasangi kembang. Bengi ing tengah musim panas dadi wektu sing apik kanggo ndelok kabeh omah lan teras dirias karo kembang, kalung kembang, lan karangan kembang. Nggawa kembang minangka hadiah mesti diterima ing saben omahe wong Swedia, lan kembang senengane yaiku anyelir mini lan aster gerbera padang. Kembang srengenge kerep diwehne marang ibu-ibu Swedia pas Dina Ibu.

Buket Misuwur ing Swedia


Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

   
Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

   
Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

   
Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

   
Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

   
Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

   

Tawaran Khusus: Ora iso lali

6 mawar abang, diubengi karo kembang putih cilik dadi hadiah sing apik kanggo wanita sapa wae. Coba wenehna kembang indah iki marang mbah putrimu, utawa kagetna ibumu nalika Dina Ibu. Iki uga cocok kanggo "malaikat" cilik ing panguripanmu. Kerep dipesan ing Götenborg (Göteborg)   Malmö  Sollentuna  Stockholm  Uppsala, nanging isa dikirim ing meh kabeh kuta. Buket cilik iki ditaleni karo pita romantis, nanging isa ditambahi vas ben kembange luwih awet. Nyatakna yen awakmu trisna deweke karo buket manis menawan iki.
Informasi