Pangiriman kembang seger kang cepet in Swiss. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bern lan 6 kuta ing Swiss

Kembang nasional Swiss yaiku kembang gunung putih cilik, jenenge edelweiss, pada karo kembang nasionale Austria. Ing wilayah Morges, kembang tulip mekar sakdawane musim semi, lan uga dikenal minangka kuta kembang. Kanggo ngrayakne musim semi, kereta Swiss ditutupi karo kembang lan diarak keliling desa. Nalika ratu sapi diwenehi mahkota saka karangan kembang, petiken saperangan kembang liar lan wenehna marang tangga kanggo peruntungan. Ing kuta Zurich, musim semi disambut karo unine lonceng katedral lan parade kendaraan sing ditutupi kembang ing dalan-dalan kuta. Para prawan biasane nggawe klambi tradisional asli sing diriasi karo karangan kembang lan mahkota kembang ing rambute. Ibukota Bern kebek karo toko-toko kembang lan para bakul sing dodol mawar seger lan kembang liar sing kena digawe hadiah marang kanca lan sedulur.

Buket Misuwur ing Swiss


Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

   
Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

   
Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

   
Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

   
Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

   
Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

   

Tawaran Khusus: Tentrem

Ungkapno yen awakmu peduli karo 12 mawar jambon ing jerone buket gypsophila putih. Mawar jambon isa nglambangne kekancan lan trisna muda, dadi gunakna buket iki kanggo ngungkapne yen awakmu mikirne deweke. Mawar kondang ing sak dunya, nanging buket iki kerep dipesan ing Basel  Bern  Jenewa (Genf)   Lausanne  Zürich. Masiya buket iki wis ditaleni karo pita kang apik, luwih apik maneh yen ditambahi vas ben kembange awet mekar. Cocok kanggo ngungkapne trisna, nyatakna yen awakmu mikirne deweke.
Informasi