Pangiriman kembang seger kang cepet in Swiss. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bern lan 6 kuta ing Swiss

Kembang nasional Swiss yaiku kembang gunung putih cilik, jenenge edelweiss, pada karo kembang nasionale Austria. Ing wilayah Morges, kembang tulip mekar sakdawane musim semi, lan uga dikenal minangka kuta kembang. Kanggo ngrayakne musim semi, kereta Swiss ditutupi karo kembang lan diarak keliling desa. Nalika ratu sapi diwenehi mahkota saka karangan kembang, petiken saperangan kembang liar lan wenehna marang tangga kanggo peruntungan. Ing kuta Zurich, musim semi disambut karo unine lonceng katedral lan parade kendaraan sing ditutupi kembang ing dalan-dalan kuta. Para prawan biasane nggawe klambi tradisional asli sing diriasi karo karangan kembang lan mahkota kembang ing rambute. Ibukota Bern kebek karo toko-toko kembang lan para bakul sing dodol mawar seger lan kembang liar sing kena digawe hadiah marang kanca lan sedulur.

Buket Misuwur ing Swiss


Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

    
Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

    
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

    
Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

    

Tawaran Khusus: Tentrem

Ungkapno yen awakmu peduli karo 12 mawar jambon ing jerone buket gypsophila putih. Mawar jambon isa nglambangne kekancan lan trisna muda, dadi gunakna buket iki kanggo ngungkapne yen awakmu mikirne deweke. Mawar kondang ing sak dunya, nanging buket iki kerep dipesan ing Basel  Bern  Jenewa (Genf)   Lausanne  Zürich. Masiya buket iki wis ditaleni karo pita kang apik, luwih apik maneh yen ditambahi vas ben kembange awet mekar. Cocok kanggo ngungkapne trisna, nyatakna yen awakmu mikirne deweke.
Informasi