Pangiriman kembang seger kang cepet in Swiss. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bern lan 6 kuta ing Swiss

Kembang nasional Swiss yaiku kembang gunung putih cilik, jenenge edelweiss, pada karo kembang nasionale Austria. Ing wilayah Morges, kembang tulip mekar sakdawane musim semi, lan uga dikenal minangka kuta kembang. Kanggo ngrayakne musim semi, kereta Swiss ditutupi karo kembang lan diarak keliling desa. Nalika ratu sapi diwenehi mahkota saka karangan kembang, petiken saperangan kembang liar lan wenehna marang tangga kanggo peruntungan. Ing kuta Zurich, musim semi disambut karo unine lonceng katedral lan parade kendaraan sing ditutupi kembang ing dalan-dalan kuta. Para prawan biasane nggawe klambi tradisional asli sing diriasi karo karangan kembang lan mahkota kembang ing rambute. Ibukota Bern kebek karo toko-toko kembang lan para bakul sing dodol mawar seger lan kembang liar sing kena digawe hadiah marang kanca lan sedulur.

Buket Misuwur ing Swiss


Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Melodik

Melodik

24 Mawar

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

    
Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

    
Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

    
Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

    

Tawaran Khusus: Tentrem

Ungkapno yen awakmu peduli karo 12 mawar jambon ing jerone buket gypsophila putih. Mawar jambon isa nglambangne kekancan lan trisna muda, dadi gunakna buket iki kanggo ngungkapne yen awakmu mikirne deweke. Mawar kondang ing sak dunya, nanging buket iki kerep dipesan ing Basel  Bern  Jenewa (Genf)   Lausanne  Zürich. Masiya buket iki wis ditaleni karo pita kang apik, luwih apik maneh yen ditambahi vas ben kembange awet mekar. Cocok kanggo ngungkapne trisna, nyatakna yen awakmu mikirne deweke.
Informasi