Pangiriman kembang seger kang cepet in Swiss. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bern lan 6 kuta ing Swiss

Kembang nasional Swiss yaiku kembang gunung putih cilik, jenenge edelweiss, pada karo kembang nasionale Austria. Ing wilayah Morges, kembang tulip mekar sakdawane musim semi, lan uga dikenal minangka kuta kembang. Kanggo ngrayakne musim semi, kereta Swiss ditutupi karo kembang lan diarak keliling desa. Nalika ratu sapi diwenehi mahkota saka karangan kembang, petiken saperangan kembang liar lan wenehna marang tangga kanggo peruntungan. Ing kuta Zurich, musim semi disambut karo unine lonceng katedral lan parade kendaraan sing ditutupi kembang ing dalan-dalan kuta. Para prawan biasane nggawe klambi tradisional asli sing diriasi karo karangan kembang lan mahkota kembang ing rambute. Ibukota Bern kebek karo toko-toko kembang lan para bakul sing dodol mawar seger lan kembang liar sing kena digawe hadiah marang kanca lan sedulur.

Buket Misuwur ing Swiss


Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

    
Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

    
Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

    
Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

    

Tawaran Khusus: Tentrem

Ungkapno yen awakmu peduli karo 12 mawar jambon ing jerone buket gypsophila putih. Mawar jambon isa nglambangne kekancan lan trisna muda, dadi gunakna buket iki kanggo ngungkapne yen awakmu mikirne deweke. Mawar kondang ing sak dunya, nanging buket iki kerep dipesan ing Basel  Bern  Jenewa (Genf)   Lausanne  Zürich. Masiya buket iki wis ditaleni karo pita kang apik, luwih apik maneh yen ditambahi vas ben kembange awet mekar. Cocok kanggo ngungkapne trisna, nyatakna yen awakmu mikirne deweke.
Informasi