Pangiriman kembang seger kang cepet in Swiss. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bern lan 45 kuta ing Swiss

Kembang nasional Swiss yaiku kembang gunung putih cilik, jenenge edelweiss, pada karo kembang nasionale Austria. Ing wilayah Morges, kembang tulip mekar sakdawane musim semi, lan uga dikenal minangka kuta kembang. Kanggo ngrayakne musim semi, kereta Swiss ditutupi karo kembang lan diarak keliling desa. Nalika ratu sapi diwenehi mahkota saka karangan kembang, petiken saperangan kembang liar lan wenehna marang tangga kanggo peruntungan. Ing kuta Zurich, musim semi disambut karo unine lonceng katedral lan parade kendaraan sing ditutupi kembang ing dalan-dalan kuta. Para prawan biasane nggawe klambi tradisional asli sing diriasi karo karangan kembang lan mahkota kembang ing rambute. Ibukota Bern kebek karo toko-toko kembang lan para bakul sing dodol mawar seger lan kembang liar sing kena digawe hadiah marang kanca lan sedulur.

Buket Misuwur ing Swiss


Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

   
Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

   
Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

   
Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

   


Tawaran Khusus: Tentrem

Ungkapno yen awakmu peduli karo 12 mawar jambon ing jerone buket gypsophila putih. Mawar jambon isa nglambangne kekancan lan trisna muda, dadi gunakna buket iki kanggo ngungkapne yen awakmu mikirne deweke. Mawar kondang ing sak dunya, nanging buket iki kerep dipesan ing Basel, Bern, Jenewa (Genf), Lausanne, Zürich . Masiya buket iki wis ditaleni karo pita kang apik, luwih apik maneh yen ditambahi vas ben kembange awet mekar. Cocok kanggo ngungkapne trisna, nyatakna yen awakmu mikirne deweke.
Informasi