Bern Pangiriman Kembang

Bern yaiku kutha sejarah omah kanggo saperangan taman kembang sing pancen nggumunake. Kutha iki uga omah kanggo kembang bangkai sing unik lan mambu ora enak. Kembang kasebut thukul ing omah kaca nambahi kelir padhang ing taman. Mawar, anemon lan aster werna-werni bisa didelok padha mekrok ing mangsa semi lan panas. Pengunjung uga bisa ndelok coreopsis kuning thukul ing Bern.

Kepinginan
USD 148.74

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Mikirne Awake Dhewe
USD 96.24

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Sabar
USD 96.24

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Sehat
USD 106.74

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Trisno Sing Mbebayani
USD 148.74

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Kabingungan
USD 148.74

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Alus
USD 134.74

Alus

24 Mawar lan lilac

Mulyo
USD 148.74

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Bungah
USD 96.24

Bungah

Gerbera, mawar, lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wicaksono
USD 96.24

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Ayu
USD 96.24

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Nyawiji
USD 134.74

Nyawiji

24 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA