Jenewa Pangiriman Kembang

Geneva duwe akeh panggonan sing kudu dikunjungi kalebu taman kembang. Amarga iklim sing rena-rena mangka akeh kembang sing thukul ing daerah kasebut. Edelweiss lan mawar gunung liar dadi pemandangan umum. Geneva uga omah kanggo rhododendron, gerbera werna-werni lan kembang matahari. Pengunjung uga bisa nemokake anggrek thukul ing omah-omah kaca kutha lan saperangan taman.

Kepinginan
USD 150.55

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Mikirne Awake Dhewe
USD 97.41

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Optimis
USD 97.41

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Enak
USD 150.55

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 97.41

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Nutup Janji
USD 108.04

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Sehat
USD 108.04

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Trisno Sing Mbebayani
USD 150.55

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Joyo
USD 97.41

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kelanggengan
USD 97.41

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Wanito Ayu
USD 97.41

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Ayu
USD 97.41

Ayu

12 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA