Zürich Pangiriman Kembang

Zurich yaiku ibukutha Swiss lan omah kanggo taman kembang sing apik tenan. Ing njero 12 omah kaca pengunjung bisa nemokake maneka jinis tanduran lan kembang asli lan impor. Tulip, mawar, daisy lan aster mekrok nalika mangsa semi lan panas. Lili paskah lan asiatik uga thukul ing dalan setapak taman.

Kepinginan
USD 146.90

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Mikirne Awake Dhewe
USD 95.05

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Salam
USD 133.08

Salam

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tau Setya
USD 105.42

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Kekuwatan
USD 105.42

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Tansah Sehat
USD 105.42

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Puas
USD 146.90

Puas

Anggrek lan mawar

Joyo
USD 95.05

Joyo

Lili lan mawar

Trisno Sing Mbebayani
USD 146.90

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 95.05

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Watek
USD 171.10

Watek

Mawar, gypsophila

Kelanggengan
USD 95.05

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA