Pangiriman kembang seger kang cepet in Taiwan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Taipei lan 13 kuta ing Taiwan

Ing ibu kutha Taipei, akeh lambang kembang nasional kanthi bangga dipamerke. Kembang nasionale yaiku kembang plum jambon lan putih, sing ngetokake cahya lan ambu wangi. Kembang dadi simbol masyarakat Taiwan kanggo daya tahan lan kekuatan sing awet, dene magnolia, gaillardia, lan bombax uga duwe teges simbolis ing negara iki. Kanthi wektu mekar sing dawa, kembang-kembang asli Taiwan duwe wektu kanggo menehi pertunjukan werna-werni, kanthi saperangan favorit sing abadi kalebu anggrek kupu-kupu, phalaenopsis lan lili putih. Kembang asli liyane kalebu mawar Cherokee lan saperangan jinis anggrek. Kembang kerep diwenehake minangka hadiah, nanging ora tau kembang putih, amarga iku ateges kepaten. Festival kembang taunan ing Taman Nasional Yangminsha wis dienten-enteni saben taune lan duwe sak deret tanduran uga kembang-kembang asli lan non-asli kang ayu-ayu. Kembang liyane sing umum padha mekrok kalebu kembang sakura wangi, lili calla putih krem lan kembang teratai sing anggun. Popular ing sebageyan gedhe negara Asia, kembang teratai uga bisa ditemokake akeh ing kolam-kolam cilik lan pot-pot ing sekitar ibu kutha. Kembang popular lan unik liyane yaiku kembang lenga Tung sing mekrok bareng kembang teratai ing mangsa panas.

Buket Misuwur ing Taiwan


Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

   
Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

   
Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Mesem

Mesem

Mawar

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

   
Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

   
Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

   
Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

   

Tawaran Khusus: Prasojo Sing Endah

Informasi