Pangiriman kembang seger kang cepet in Taiwan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Taipei lan 17 kuta ing Taiwan

Ing ibu kutha Taipei, akeh lambang kembang nasional kanthi bangga dipamerke. Kembang nasionale yaiku kembang plum jambon lan putih, sing ngetokake cahya lan ambu wangi. Kembang dadi simbol masyarakat Taiwan kanggo daya tahan lan kekuatan sing awet, dene magnolia, gaillardia, lan bombax uga duwe teges simbolis ing negara iki. Kanthi wektu mekar sing dawa, kembang-kembang asli Taiwan duwe wektu kanggo menehi pertunjukan werna-werni, kanthi saperangan favorit sing abadi kalebu anggrek kupu-kupu, phalaenopsis lan lili putih. Kembang asli liyane kalebu mawar Cherokee lan saperangan jinis anggrek. Kembang kerep diwenehake minangka hadiah, nanging ora tau kembang putih, amarga iku ateges kepaten. Festival kembang taunan ing Taman Nasional Yangminsha wis dienten-enteni saben taune lan duwe sak deret tanduran uga kembang-kembang asli lan non-asli kang ayu-ayu. Kembang liyane sing umum padha mekrok kalebu kembang sakura wangi, lili calla putih krem lan kembang teratai sing anggun. Popular ing sebageyan gedhe negara Asia, kembang teratai uga bisa ditemokake akeh ing kolam-kolam cilik lan pot-pot ing sekitar ibu kutha. Kembang popular lan unik liyane yaiku kembang lenga Tung sing mekrok bareng kembang teratai ing mangsa panas.

Buket Misuwur ing Taiwan


Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Asli

Asli

12 Lili

   
Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

   
Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

   
Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

   


Tawaran Khusus: Prasojo Sing Endah

Informasi