Tainan Pangiriman Kembang

Tainan yaiku kutha paling tuwa ing Taiwan lan omah kanggo taman botani anggrek. Bebarengan karo maneka jinis anggrek ayu lan eksotis pengunjung bisa nemu macem-macem kembang liya. Mawar lan lili banyu umum ing kana lan kerep ditandur ing saindhenging kutha. Kembang prem lan sakura taiwan uga bisa didelok nalika mangsa semi.

Ayu Tenan
USD 112.21

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Trisno Sing Murni
USD 201.98

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Polos
USD 170.91

Polos

24 Mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Asli
USD 157.10

Asli

12 Lili

Bangga
USD 112.21

Bangga

12 Mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 112.21

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pantes
USD 122.57

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Trisno Ora Kebales
USD 157.10

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Tentrem
USD 112.21

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun
USD 170.91

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Pengarep-arep
USD 112.21

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Dewekan
USD 157.10

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA