Taipei Pangiriman Kembang

Taipei yaiku ibukutha Taiwan. Kutha iki uga omah kanggo taman botani. Ing kene pengunjung bisa jlajah ing antarane maneka jinis kembang asli lan impor. Saperangan kembang asli Taiwan kalebu lili banyu lan anggrek. Wit sakura Taiwan jejer-jejer ing dalanan kutha lan ngebaki daerah iku karo kembang jambone nalika mangsa semi.

Kasempurnan
USD 160.20

Kasempurnan

24 Mawar

Ayu Tenan
USD 114.43

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Urip Sing Nyenengake
USD 124.99

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Polos
USD 174.28

Polos

24 Mawar lan aster

Asli
USD 160.20

Asli

12 Lili

Joyo
USD 114.43

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Inspirasi
USD 174.28

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Pantes
USD 124.99

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Trisno Ora Kebales
USD 160.20

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 114.43

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Tenan
USD 114.43

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Katresnan
USD 124.99

Katresnan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA