Pangiriman kembang seger kang cepet in Tajikistan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dushanbe lan 8 kuta ing Tajikistan

Mangsa semi ing ibu kutha Dushanbe, wektu kanggo festival tulip taunan, nalika ewunan tulip werna cerah padha mekar kanggo nyambut mangsa semi sing anget. Festival iki ora mung dianakake ing ibu kutha, nanging uga ing desa-desa lan kutha-kutha sekitare. Rong dina festival diwiwiti kanthi penduduk setempat naleni tulip ing ali-ali ngubengi wit. Dina kapindho festival wektu kanggo ngelingi mati, lan nggawa sesembahan menyang kuburan. Pesta kembang liyane dianakake ing saindhenging taun, kalebu festival kembang Dushanbe. Kembang-kembang lilac cilik snowdrop uga alesan kanggo ngrayakake ing Tajikistan, tekane kembang kasebut minangka tandha wiwite mangsa semi. Adat setempat nyatakake yen bocah sing pisanan nemokake kembang snowdrop, bakal beja ing taun iki. Senajan negara iki ora ana kembang nasional, tulip ing mangsa semi wis luwih saka cukup kanggo negara. Snowdrop uga duwe peran ing perayaan Maret Navruz, ing ngendi bocah-bocah kerep menehi snowdrop minangka simbol mangsa semi lan panen sing melimpah. Mawar umume diwenehake minangka hadiah, lan populer banget ing Dina Ibu lan Dina Valentine.

Buket Misuwur ing Tajikistan


Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

   
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

   
Antusias

Antusias

Mawar

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

   
Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

   


Tawaran Khusus: Wicaksono

Informasi