Ayny Pangiriman Kembang

Dedhasar sejarah Ayny yaiku kutha agrikultur sing uga omah kanggo sithik jinis kembang asli Tajikistan. Saperangan kembang sing bisa didelok kalebu poopy lan mawar. Tulip padha mekrok ing taman nalika mangsa semi. Pengunjung uga bisa nemokake poinsettia thukul nalika sasi-sasi luwih adem ing sekitar Ayny.

Tentrem
USD 72.35

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Guyonan
USD 94.05

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Trisno Sing Endah
USD 72.35

Trisno Sing Endah

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Seksi
USD 137.46

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Lembut
USD 72.35

Lembut

Mawar lan gypsophila

Nyolowedi
USD 130.22

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 72.35

Pesona Diwoso

Mawar

Tansah Bebarengan
USD 94.05

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Kasenengan
USD 130.22

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan Rahasia
USD 130.22

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Kasombongan
USD 101.28

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Antusias
USD 72.35

Antusias

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA