Dushanbe Pangiriman Kembang

Dushanbe yaiku ibukutha Tajikistan lan omah kanggo kebon binatang lan taman botani sing kondhang. Arsitektur Persia menehi latar sampurna kanggo tanduran lan kembang asli negara iki. Saperangan kembang sing thukul ing taman kalebu mawar, begonia lan lili banyu. Pengunjung uga bisa nemokake poppy abang lan poinsettia liar.

Ayu
USD 72.71

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Tentrem
USD 72.71

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Guyonan
USD 94.52

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mesem
USD 72.71

Mesem

Mawar

Seksi
USD 138.15

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 130.88

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 72.71

Pesona Diwoso

Mawar

Wenehono Aku Eseman
USD 72.71

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Inspirasi
USD 130.88

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan Sing Awet
USD 101.79

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Kasenengan
USD 130.88

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Kasenengan Rahasia
USD 130.88

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA