Khujand Pangiriman Kembang

Ana luwih saka 4.500 jinis kembang lan tanduran thukul ing Khujand lan taman botani kutha. Mawar lan poppy gawe gumun nalika padha mekrok, bareng karo poinsettia. Warga Khujand uga nikmati pemandangan sing ayu saka lili banyu putih kang bisa ditemokake ing kolam-kolam cilik taman.

Tentrem
USD 71.06

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Guyonan
USD 92.37

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Apik Tenan
USD 88.82

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Seksi
USD 135.01

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Pesona Diwoso
USD 71.06

Pesona Diwoso

Mawar

Godaan
USD 127.90

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan
USD 127.90

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Kasenengan Rahasia
USD 127.90

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Arep-arep
USD 71.06

Arep-arep

Gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 71.06

Antusias

Mawar

Kasetyan
USD 99.48

Kasetyan

24 Mawar

Pengarep-arep
USD 71.06

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA