Pangiriman kembang seger kang cepet in Tanzania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dar es Salaam lan 16 kuta ing Tanzania

Buket Misuwur ing Tanzania


Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

   
Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

   
Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

   
Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

   
Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

   
Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir