Pangiriman kembang seger kang cepet in Thailand. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bangkok lan 296 kuta ing Thailand

Thailand iku panggonane macem-macem anggrek sing disenengi banget lan meh dadi kembang nasional nomer loro kanggone wong Thailand. Kembang nasionale Thailand yaiku kembang Ratchaphruek cilik wernane kuning sing isa didelok mekar ing sakabehe negara. Werna kembang nasional iki ora mung makili werna agama nasionale yaiku Budha, nanging uga werna Senin nalika Raja Thailand lahir. Ing ibukota Bangkok, bakul kembang ngebeki dalanan dodol bendelan kembang jahe kuning, sing isa digawe obat. Bendelan kecil saka kembang anggrek kerep isa ditemokne ing sikile patung Buddha. Kembang-kembang kaya kembang sepatu lan lili terompet jingga kerep didadekne hadiah, lan akeh omah sing duwe keranjang weeping lantana, yaiku kembang sing dianggep isa nulungi peruntungan ing rumah tangga.

Buket Misuwur ing Thailand

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

   
Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

   
Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

   
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Antusias

Antusias

Mawar

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

   


Tawaran Khusus: Bungah Arep Teko

Kadhangkala jumlahe kembang sing dikirim iku penting, lan ing buket iki, awkmu ora usah kuwatir yen kembangmu isa nyinggung perasaane wong. Mawar putih ora mung nglambangne kepolosan, nanging uga isa dianggep minangka perdamaian lan kekancanan. Jumlah kembange dicocokne karo akeh keyakinan budaya, ndadekne buket iki cocok dikirim minangka hadiah wong pindah omah utawa matur nuwun merga diundang mangan bengi. Kondang ing Bangkok (กรุงเทพ), Chon Buri (ชลบุรี), Mueang Nonthaburi (เมืองนนทบุรี), Samut Prakan (สมุทรปราการ), Udon Thani (อุดรธานี) , kembang indah iki isa dikirim marang meh kabeh kuta. Tunjukna yen awakmu peduli nganggo mawar putih sing indah iki.
Informasi