Chon Buri Pangiriman Kembang

Chon Buri yaiku kutha khusus pariwisata, mula iku kutha iki uga omah kanggo saperangan taman kembang sing ora umum apike. Mawar, kembang mum lan anggrek umum thukul ing kene, bareng karo saperangan jinis lili. Teratai lan gladiola kuning uga bisa didelok ing candi-candi kutha, bareng karo aster kuning.

Kaendahan sing Apik Banget
USD 85.08

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Pesona Diwoso
USD 85.08

Pesona Diwoso

Mawar

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 192.45

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Salam
USD 106.35

Salam

24 Mawar

Royalti
USD 90.15

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Mugo-mugo Kasil
USD 80.02

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kajogo
USD 90.15

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Setya
USD 106.35

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Trisno Sing Ditinggalke
USD 111.42

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 85.08

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Seksi
USD 120.54

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Prasojo Sing Endah
USD 85.08

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA