Nakhon Si Thammarat Pangiriman Kembang

Nakhon Si Thammarat ing Thailand kidul, anget, iklim sing lembab, apik kanggo taneman aseli. Iku Panggonan khusus kanggo Buddha amarga Chedi, bukit sing ono barang-barang patung lan digunakake kanggo semedi. Uwit Trengguli, utawa uwit albasia, iki wis dadi kembang provinsi lan kembang digunakake minangka persembahan. Ing alas-alas ndadekake angel kanggo sawetara tetanduran kanggo tuwuh, nanging paku, kuping gajah lan godhong anthurium multi-hued sing umum. Anggrek uga tuwuh ing turah mbrawah, lan pemenang saka Festival gelut cow sing diwenehi garlands mau. Padha uga digunakake ing masak minangka sumber kunir. kembang populer liyané kalebu ibu-ibu, coreopsis, lan kembang lotus.

Apik Banget
USD 195.40

Apik Banget

Mawar

Ora iso lali
USD 86.39

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Teguh
USD 91.53

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 195.40

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Royalti
USD 91.53

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Sasmito
USD 86.39

Sasmito

Mawar lan gladiol

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mugo-mugo Kasil
USD 81.24

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Kajogo
USD 91.53

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Maturnuwun
USD 113.12

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Setya
USD 107.98

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Trisnane Wanito
USD 86.39

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Seksi
USD 122.38

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA