Pangiriman kembang seger kang cepet in Timor-Leste. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dili lan 6 kuta ing Timor-Leste

Buket Misuwur ing Timor-Leste


Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

   
Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

   
Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

   
Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila