Pangiriman kembang seger kang cepet in Timor-Leste. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dili lan 6 kuta ing Timor-Leste

Buket Misuwur ing Timor-Leste


Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Melodik

Melodik

24 Mawar

   
Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

   
Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

   
Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

   
Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

   
Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander