Pangiriman kembang seger kang cepet in Tunisia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tunis lan 7 kuta ing Tunisia

Kanthi diwiwitine mangsa semi, Tunisia siap-siap kanggo perayaan Spirit of the Flowers. Festival iki ngrayakake laire maneh mangsa semi lan wiwitan mangsa tandur. Festival iki uga kanggo distilasi kembang saka wit jeruk pait lan mawar geranium. Kutha pesisir cilik Nabeul ora mung kondhang amarga proses penyulingan, nanging uga dadi dekorasi sing ayu ing botol-botol parfum. Festival Eid Ezzahr uga ngrayakake proses kuna iki lan uga kalebu kalung kembang werna-werni ing kios-kios. Ing ibu kutha Tunis, kembang mlathi putih sing wangi bisa ditemokake uwoh ngrambat ing tembok-tembok lan taman kutha. Kembang taman populer liyane yaiku mallow, utawa kembang sepatu. Kembang sabecike tansah digawa kanggo tuan utawa nyonya omah, nalika nampa undhangan dhahar bengi, lan mawar tansah dadi pilihan populer. Lili, gerbera lan anyelir uga digunakake ing akeh karangan kembang sing kondhang ing saindhenging wilayah.

Buket Misuwur ing Tunisia


Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

   
Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

   
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

   
Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

   
Mesem

Mesem

Mawar

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

   
Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

   

Tawaran Khusus: Minggat Karo Aku

Informasi