Pangiriman kembang seger kang cepet in Tunisia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tunis lan 8 kuta ing Tunisia

Kanthi diwiwitine mangsa semi, Tunisia siap-siap kanggo perayaan Spirit of the Flowers. Festival iki ngrayakake laire maneh mangsa semi lan wiwitan mangsa tandur. Festival iki uga kanggo distilasi kembang saka wit jeruk pait lan mawar geranium. Kutha pesisir cilik Nabeul ora mung kondhang amarga proses penyulingan, nanging uga dadi dekorasi sing ayu ing botol-botol parfum. Festival Eid Ezzahr uga ngrayakake proses kuna iki lan uga kalebu kalung kembang werna-werni ing kios-kios. Ing ibu kutha Tunis, kembang mlathi putih sing wangi bisa ditemokake uwoh ngrambat ing tembok-tembok lan taman kutha. Kembang taman populer liyane yaiku mallow, utawa kembang sepatu. Kembang sabecike tansah digawa kanggo tuan utawa nyonya omah, nalika nampa undhangan dhahar bengi, lan mawar tansah dadi pilihan populer. Lili, gerbera lan anyelir uga digunakake ing akeh karangan kembang sing kondhang ing saindhenging wilayah.

Buket Misuwur ing Tunisia


Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

   
Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

   
Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Serenade

Serenade

Anggrek

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

   
Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

   


Tawaran Khusus: Minggat Karo Aku

Informasi