Pangiriman kembang seger kang cepet in Turki. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Ankara lan 67 kuta ing Turki

Ing ibukota Turki Ankara, kembang tulip dadi kembang sing paling akeh. Mekare tulip sing apik wis suwe ditrisnani karo warga Turki lan dadi kembang nasionale. Ing Istanbul, Festival Tulip nglambangne pangurmatan marang kembang nasional iku. Ewonan tulip isa didelok mekar nalika festival sing ngedap-ngedapi iki. Ing kuta Antalya, festival kembang musim semi dadi acara internasional nalika akeh wanita Turki nggawe klambi asli lan nggawa sesembahan kembang potong kanggo nyambut musim semi. Akeh makam ing Turki sing dirias karo kembang cyclamen kang lembut, lan kembang iku uga isa ditemokne ing biara-biara Turki. Mawar werna apa wae diregani dhuwur ing Turki, lan kerep diwenehne minangka penyambutan lan hadiah matur nuwun, nanging ora ana sing isa nggenteni katresnane wong Turki marang tulip. Kembang tulip digunakne neng meh kabeh perayaan lan upacarane wong Turki, lan tulip sakjane asale pancen teka Turki, dudu Landa.

Buket Misuwur ing Turki


Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

   
Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

   
Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

   
Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Agung

Agung

Anyelir, mawar

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

   
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Asli

Asli

12 Lili

   
Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

   

Tawaran Khusus: Trisno Sing Murni

Gawenan kekagetan karo 36 mawar putih kang indah. Buket gedhe lan elegan iki isa ndadekne wanita rumangsa glamor. Mawar putih krem iki ngethokne aroma kang romantis sing enteng, dene kembang iku ngungkapne yen awakmu nganggep deweke iku ayu. Romantis lan elegan, buket kembang kang indah iki mesti isa menehi kesan. Kondang ing Adana  Ankara  Bursa  İstambul (İstanbul)   İzmir lan kuta-kuta gedhe liyane, buket iki isa dibagi dadi telu buket cilik utawa tetep didadekne siji kanggo ngungkapne perasaan. Luwih apik yen ditambahi vas kanggo nglengkapi buket iki.
Informasi