Pangiriman kembang seger kang cepet in Turkmenistan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Ashgabat lan 6 kuta ing Turkmenistan

Ing ibu kutha Ashgabat, pasar kembang dikebaki karo maneka werna kembang asli saka Turkmenistan. Saperangan sing umum ditemokake yaiku tulip kelir padhang lan krokus, kanthi sing paling kondhang jinis kuning lan ungu. Kembang hyacinth, mawar eglanteria lan mawar briar sing kokoh kerep katon ing taman-taman cilik ing sekitar kutha. Menehi kembang uga populer, kanthi kembang favorit kalebu lili calla putih, anggrek, mawar, lan anyelir werna padhang. Senajan negara isih ora duwe kembang nasional, nanging duwe macem-macem kembang lan tanduran urip. Dina Wanita Internasional uga dirayakake ing saindhenging negara, kanthi akeh wong wadon nampa karangan kembang werna-werni, coklat lan minyak wangi. 6 Oktober yaiku dina kanggo mengeti korban sing tilar donya ing bencana gempa. Gempa bumi taun 1948 yaiku lindhu skala sepuluh Richter lan dinyatakake minangka lindhu paling gedhe ing abad 20. Ing dina iki, ewunan wong ngunjungi kuburan lokal kanggo nyelehake karangan kembang ing kuburan para korban. Kembang uga duwe teges tersirat ing Turkmenistan, lan werna-wernane duwe makna penting. Mawar abang lan anyelir diwenehake minangka tandha tresna lan kasih sayang, dene maneka werna kembang mangsa semi cocok kanggo saben wong. Saperangan kembang mangsa semi sing populer kalebu tulip, dafodil, lan uga aster gerbera kelir padhang.

Buket Misuwur ing Turkmenistan


Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

   
Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

   
Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

   
Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Melodik

Melodik

24 Mawar

   


Tawaran Khusus: Ikatan Katresnan

Informasi