Pangiriman kembang seger kang cepet in Turkmenistan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Ashgabat lan 6 kuta ing Turkmenistan

Ing ibu kutha Ashgabat, pasar kembang dikebaki karo maneka werna kembang asli saka Turkmenistan. Saperangan sing umum ditemokake yaiku tulip kelir padhang lan krokus, kanthi sing paling kondhang jinis kuning lan ungu. Kembang hyacinth, mawar eglanteria lan mawar briar sing kokoh kerep katon ing taman-taman cilik ing sekitar kutha. Menehi kembang uga populer, kanthi kembang favorit kalebu lili calla putih, anggrek, mawar, lan anyelir werna padhang. Senajan negara isih ora duwe kembang nasional, nanging duwe macem-macem kembang lan tanduran urip. Dina Wanita Internasional uga dirayakake ing saindhenging negara, kanthi akeh wong wadon nampa karangan kembang werna-werni, coklat lan minyak wangi. 6 Oktober yaiku dina kanggo mengeti korban sing tilar donya ing bencana gempa. Gempa bumi taun 1948 yaiku lindhu skala sepuluh Richter lan dinyatakake minangka lindhu paling gedhe ing abad 20. Ing dina iki, ewunan wong ngunjungi kuburan lokal kanggo nyelehake karangan kembang ing kuburan para korban. Kembang uga duwe teges tersirat ing Turkmenistan, lan werna-wernane duwe makna penting. Mawar abang lan anyelir diwenehake minangka tandha tresna lan kasih sayang, dene maneka werna kembang mangsa semi cocok kanggo saben wong. Saperangan kembang mangsa semi sing populer kalebu tulip, dafodil, lan uga aster gerbera kelir padhang.

Buket Misuwur ing Turkmenistan


Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

   
Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

   
Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

   
Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

   
Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

   
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Mesem

Mesem

Mawar

   

Tawaran Khusus: Ikatan Katresnan

Informasi