Pangiriman kembang seger kang cepet in Ukraina. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kiev lan 47 kuta ing Ukraina

Kembang nasionale Ukraina yaiku kembang srengenge kuning cerah. Kembang srengenge gedhe sing sumringah iku tibake cocok karo iklim musim panas sing anget ing bagian kidul Ukraina. Ing ibukota Kiev, kembang srengenge isa ditemokne didol neng sakdawane dalan-dalan utama kuta iku. 23 Agustus iku wektu sing tepak kanggo ndelehne kembang ing sikile Volodymyr kang Agung. Patunge isa ditemokne ing sakabehe Ukraina. Ing Pechersk, perayaan kemerdekaan Ukraina dimingeti karo pameran kembang terbuka. Wong Ukraina wis suwe nggunakne kembang kanggo ngungkapne perasaane, lan kembang-kembang sing kondang diantarane marigold, tulip, lan chamomile. Kembang-kembang saka taneman chamomile kerep digawe kanggo mbantu ketentreman lan kenyamanan, dene marigold kerep isa ditemokne semarak ing kuburan. Hollyhock kerep isa ditemokne thukul ing kebun-kebun Ukraina, lan akeh sing uga percaya marang sifat spirituale kembang iku.

Buket Misuwur ing Ukraina


Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

   
Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

   
Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

   
Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

   
Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Bangga

Bangga

12 Mawar

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

   
Salam

Salam

24 Mawar

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

   

Tawaran Khusus: Tabah

Informasi