Dnipropetrovsk Pangiriman Kembang

Dnipropetrovsk yaiku kutha katelu paling gedhe ing Ukraina. Panggonane dumunung ing kali Dnieper gawe kutha iki cocok kanggo nuwuhake macem-macem tanduran lan kembang. Saperangan kembang sing seneng ditandur warga kalebu mawar, iris lan hollyhock. Kamomil lan azalea dadi favorit liyane, bareng karo kembang matahari werna kuning.
Lara Ati
USD 87.84

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Wiwitan Kekancan
USD 75.81

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Modern
USD 54.15

Modern

Gerbera, lili lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pasrah
USD 87.84

Pasrah

24 Mawar

Kebecikan Sempurno
USD 54.15

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Wenehono Aku Eseman
USD 54.15

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bungah
USD 54.15

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Trisno Tenan
USD 54.15

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Panariman
USD 54.15

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Spiritual
USD 87.84

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Teguh
USD 63.17

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Trisno Ora Kebales
USD 75.81

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 54.15

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Mikirne Awake Dhewe
USD 54.15

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Misterius
USD 63.17

Misterius

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Royalti
USD 63.17

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Wicaksono
USD 54.15

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Kepinginan
USD 87.84

Kepinginan

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top