Kiev Pangiriman Kembang

Senajan Kiev kutha sing ijik ing tahap berkembang nanging duwe saperangan taman botani. Ana luwih saka 10.000 jinis tanduran ing taman. Pengunjung bisa ndelok anggrek lan bromelia padha mekrok ing hamparan kembang. Uga ana atusan semak peony sing wangine ngebaki udara nalika mangsa semi.
Ngedap-ngedapi
USD 54.02

Ngedap-ngedapi

Mawar

Trisno Sing Ditinggalke
USD 87.63

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Melodik
USD 75.62

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mulyo
USD 87.63

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Enom
USD 54.02

Enom

Lili lan mawar

Trisno Sing Endah
USD 54.02

Trisno Sing Endah

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 75.62

Agung

12 Mawar lan lili

Nutup Janji
USD 63.02

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Sasmito
USD 54.02

Sasmito

Mawar lan gladiol

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Serenade
USD 87.63

Serenade

Anggrek

Trisno Marang Alam
USD 75.62

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Asli
USD 75.62

Asli

12 Lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Mbebayani
USD 87.63

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Godha
USD 87.63

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Antusias
USD 54.02

Antusias

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Rangkul
USD 63.02

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 87.63

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Andhap Asor
USD 54.02

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top