Odesa Pangiriman Kembang

Odessa yaiku kutha pelabuhan sing gedhe lan omah saperangan museum. Kembang uga penting kanggo warga lan biasane diwenehake minangka hadiah. Saperangan kembang sing populer kalebu mawar, gerbera lan hollyhock. Krokus, iris lan kamomil uga diopeni tenanan dening para warga ing kebone.

Bangga
USD 66.08

Bangga

12 Mawar

Bayangan
USD 70.81

Bayangan

12 Mawar

Godha
USD 111.72

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Melodik
USD 99.13

Melodik

24 Mawar

Kelanggengan
USD 70.81

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Prasojo Sing Endah
USD 70.81

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godaan
USD 111.72

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Apik
USD 70.81

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Roso Anget
USD 80.25

Roso Anget

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sasmito
USD 70.81

Sasmito

Mawar lan gladiol

Pasrah
USD 111.72

Pasrah

24 Mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 70.81

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA