Pangiriman kembang seger kang cepet in Uni Emirat Arab. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Abu Dhabi lan 6 kuta ing Uni Emirat Arab

Masiya Uni Emirat Arab ora duwe kembang resmi, ora mesti yen koleksine negara iki ora seneng kembang. Dubai iku ibu kota bisnis lan politik ing Uni Emirat Arab, nanging kuta iki tetep apik merga ana kembang-kembang oleander, mawar Sharon, lan akeh kembang lili kalamangga sing isa ditemokne neng dalan-dalan. Akeh kebun omahan sing diisi karo mawar gurun sing indah, sing werna abang nganthi jambone kembang madangi pemandangan ing gurun. Ing Dubai, Festival Ijo tahunan ngrayakne indahe kembang, sing uga mbantu bersatune akeh budaya sing macem-macem. Nalika prei wulan Ramadhan, karangan kembang isa dianggep minangka hadiah kekancan. Kembang uga penting kanggo hadiah sugeng rawuh utawa diwenehne kanggo ucapan matur nuwun marang tuan rumah sing wis ngundang mangan. Ora nggawa kembang nalika diundang mangan bengi ing Uni Emirat Arab dianggep ora sopan.

Buket Misuwur ing Uni Emirat Arab


Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

    
Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

    
Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

    
Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Melodik

Melodik

24 Mawar

Enom

Enom

Lili lan mawar

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

    

Tawaran Khusus: Asli

Lili iku ngelingake wulan musim semi lan musim panas, lan 12 lili stargazer ing buket kembang iki isa nyemarakne dina musim dingin sing petheng. Mekare kembang sing awet ngethokne aroma kang wangi sing suwene wangine padha karo suwene mekare. Lili kerep dianggep lambang lahir maneh, lan buket iki cocok kanggo ngucapne sugeng rawuh marang anggota keluarga sing tas lahir. Ungkapna yen awakmu mikirne ibu anyar iku lan tunjukna buket lili sing apik iki. Kondang ing `Ajmān (عجمان )   Abu Dhabi (أبوظبي )   Al ‘Ayn (العين )   Dubai (دبي )   Sharjah (الشارقة ) . Nanging isa dikirim menyang meh kabeh kuta.
Informasi