Pangiriman kembang seger kang cepet in Uni Emirat Arab. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Abu Dhabi lan 6 kuta ing Uni Emirat Arab

Masiya Uni Emirat Arab ora duwe kembang resmi, ora mesti yen koleksine negara iki ora seneng kembang. Dubai iku ibu kota bisnis lan politik ing Uni Emirat Arab, nanging kuta iki tetep apik merga ana kembang-kembang oleander, mawar Sharon, lan akeh kembang lili kalamangga sing isa ditemokne neng dalan-dalan. Akeh kebun omahan sing diisi karo mawar gurun sing indah, sing werna abang nganthi jambone kembang madangi pemandangan ing gurun. Ing Dubai, Festival Ijo tahunan ngrayakne indahe kembang, sing uga mbantu bersatune akeh budaya sing macem-macem. Nalika prei wulan Ramadhan, karangan kembang isa dianggep minangka hadiah kekancan. Kembang uga penting kanggo hadiah sugeng rawuh utawa diwenehne kanggo ucapan matur nuwun marang tuan rumah sing wis ngundang mangan. Ora nggawa kembang nalika diundang mangan bengi ing Uni Emirat Arab dianggep ora sopan.

Buket Misuwur ing Uni Emirat Arab


Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

    
Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

    
Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

    
Melodik

Melodik

24 Mawar

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Asli

Asli

12 Lili

    

Tawaran Khusus: Asli

Lili iku ngelingake wulan musim semi lan musim panas, lan 12 lili stargazer ing buket kembang iki isa nyemarakne dina musim dingin sing petheng. Mekare kembang sing awet ngethokne aroma kang wangi sing suwene wangine padha karo suwene mekare. Lili kerep dianggep lambang lahir maneh, lan buket iki cocok kanggo ngucapne sugeng rawuh marang anggota keluarga sing tas lahir. Ungkapna yen awakmu mikirne ibu anyar iku lan tunjukna buket lili sing apik iki. Kondang ing `Ajmān (عجمان )   Abu Dhabi (أبوظبي )   Al ‘Ayn (العين )   Dubai (دبي )   Sharjah (الشارقة ) . Nanging isa dikirim menyang meh kabeh kuta.
Informasi