Pangiriman kembang seger kang cepet in Uni Emirat Arab. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Abu Dhabi lan 6 kuta ing Uni Emirat Arab

Masiya Uni Emirat Arab ora duwe kembang resmi, ora mesti yen koleksine negara iki ora seneng kembang. Dubai iku ibu kota bisnis lan politik ing Uni Emirat Arab, nanging kuta iki tetep apik merga ana kembang-kembang oleander, mawar Sharon, lan akeh kembang lili kalamangga sing isa ditemokne neng dalan-dalan. Akeh kebun omahan sing diisi karo mawar gurun sing indah, sing werna abang nganthi jambone kembang madangi pemandangan ing gurun. Ing Dubai, Festival Ijo tahunan ngrayakne indahe kembang, sing uga mbantu bersatune akeh budaya sing macem-macem. Nalika prei wulan Ramadhan, karangan kembang isa dianggep minangka hadiah kekancan. Kembang uga penting kanggo hadiah sugeng rawuh utawa diwenehne kanggo ucapan matur nuwun marang tuan rumah sing wis ngundang mangan. Ora nggawa kembang nalika diundang mangan bengi ing Uni Emirat Arab dianggep ora sopan.

Buket Misuwur ing Uni Emirat Arab


Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

    
Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Misterius

Misterius

12 Mawar

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

    
Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

    
Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Melodik

Melodik

24 Mawar

    

Tawaran Khusus: Asli

Lili iku ngelingake wulan musim semi lan musim panas, lan 12 lili stargazer ing buket kembang iki isa nyemarakne dina musim dingin sing petheng. Mekare kembang sing awet ngethokne aroma kang wangi sing suwene wangine padha karo suwene mekare. Lili kerep dianggep lambang lahir maneh, lan buket iki cocok kanggo ngucapne sugeng rawuh marang anggota keluarga sing tas lahir. Ungkapna yen awakmu mikirne ibu anyar iku lan tunjukna buket lili sing apik iki. Kondang ing `Ajmān (عجمان )   Abu Dhabi (أبوظبي )   Al ‘Ayn (العين )   Dubai (دبي )   Sharjah (الشارقة ) . Nanging isa dikirim menyang meh kabeh kuta.
Informasi