Pangiriman kembang seger kang cepet in Uni Emirat Arab. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Abu Dhabi lan 6 kuta ing Uni Emirat Arab

Masiya Uni Emirat Arab ora duwe kembang resmi, ora mesti yen koleksine negara iki ora seneng kembang. Dubai iku ibu kota bisnis lan politik ing Uni Emirat Arab, nanging kuta iki tetep apik merga ana kembang-kembang oleander, mawar Sharon, lan akeh kembang lili kalamangga sing isa ditemokne neng dalan-dalan. Akeh kebun omahan sing diisi karo mawar gurun sing indah, sing werna abang nganthi jambone kembang madangi pemandangan ing gurun. Ing Dubai, Festival Ijo tahunan ngrayakne indahe kembang, sing uga mbantu bersatune akeh budaya sing macem-macem. Nalika prei wulan Ramadhan, karangan kembang isa dianggep minangka hadiah kekancan. Kembang uga penting kanggo hadiah sugeng rawuh utawa diwenehne kanggo ucapan matur nuwun marang tuan rumah sing wis ngundang mangan. Ora nggawa kembang nalika diundang mangan bengi ing Uni Emirat Arab dianggep ora sopan.

Buket Misuwur ing Uni Emirat Arab


Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

   
Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

   
Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

   
Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

   
Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

   
Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

   

Tawaran Khusus: Asli

Lili iku ngelingake wulan musim semi lan musim panas, lan 12 lili stargazer ing buket kembang iki isa nyemarakne dina musim dingin sing petheng. Mekare kembang sing awet ngethokne aroma kang wangi sing suwene wangine padha karo suwene mekare. Lili kerep dianggep lambang lahir maneh, lan buket iki cocok kanggo ngucapne sugeng rawuh marang anggota keluarga sing tas lahir. Ungkapna yen awakmu mikirne ibu anyar iku lan tunjukna buket lili sing apik iki. Kondang ing `Ajmān (عجمان )   Abu Dhabi (أبوظبي )   Al ‘Ayn (العين )   Dubai (دبي )   Sharjah (الشارقة ) . Nanging isa dikirim menyang meh kabeh kuta.
Informasi