Pangiriman kembang seger kang cepet in Uni Emirat Arab. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Abu Dhabi lan 6 kuta ing Uni Emirat Arab

Masiya Uni Emirat Arab ora duwe kembang resmi, ora mesti yen koleksine negara iki ora seneng kembang. Dubai iku ibu kota bisnis lan politik ing Uni Emirat Arab, nanging kuta iki tetep apik merga ana kembang-kembang oleander, mawar Sharon, lan akeh kembang lili kalamangga sing isa ditemokne neng dalan-dalan. Akeh kebun omahan sing diisi karo mawar gurun sing indah, sing werna abang nganthi jambone kembang madangi pemandangan ing gurun. Ing Dubai, Festival Ijo tahunan ngrayakne indahe kembang, sing uga mbantu bersatune akeh budaya sing macem-macem. Nalika prei wulan Ramadhan, karangan kembang isa dianggep minangka hadiah kekancan. Kembang uga penting kanggo hadiah sugeng rawuh utawa diwenehne kanggo ucapan matur nuwun marang tuan rumah sing wis ngundang mangan. Ora nggawa kembang nalika diundang mangan bengi ing Uni Emirat Arab dianggep ora sopan.

Buket Misuwur ing Uni Emirat Arab


Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

   
Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

   
Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

   
Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

   
Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

   
Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Misterius

Misterius

12 Mawar

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

   

Tawaran Khusus: Asli

Lili iku ngelingake wulan musim semi lan musim panas, lan 12 lili stargazer ing buket kembang iki isa nyemarakne dina musim dingin sing petheng. Mekare kembang sing awet ngethokne aroma kang wangi sing suwene wangine padha karo suwene mekare. Lili kerep dianggep lambang lahir maneh, lan buket iki cocok kanggo ngucapne sugeng rawuh marang anggota keluarga sing tas lahir. Ungkapna yen awakmu mikirne ibu anyar iku lan tunjukna buket lili sing apik iki. Kondang ing `Ajmān (عجمان )   Abu Dhabi (أبوظبي )   Al ‘Ayn (العين )   Dubai (دبي )   Sharjah (الشارقة ) . Nanging isa dikirim menyang meh kabeh kuta.
Informasi