`Ajmān Pangiriman Kembang

Ajman dumunung ing pantai kulon lan lokasine cocok kanggo nuwuhake saperangan kembang asli Arab Saudi. Mawar Sharon sing gawe gumun dadi favorit, bareng karo mawar gurun. Tulip impor lan mawar hibrida uga populer ing hamparan kembang. Pengunjung uga bisa nemokake lili kemonggo ing Ajman lan kembange sing unik iku angel dilewatke.

Katresnan Sing Awet
USD 114.63

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Urip Sing Nyenengake
USD 91.23

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Ndelok Sing Cepet
USD 127.10

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 81.88

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Lembut
USD 81.88

Lembut

Mawar lan gypsophila

Wanito Sing Nyenengake
USD 81.88

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 127.10

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Godha
USD 81.88

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 147.37

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mugo-mugo Kasil
USD 81.88

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Kasombongan
USD 114.63

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Wicaksono
USD 81.88

Wicaksono

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA